Snart skal vi i gang med lønstatistikken for årets april-løn

Lønstatistikken er vigtig for overenskomstforhandlingerne både i forhold til forhandlinger om løndele og også i forhold til forhandlinger om regler for barsel.

Så kære veterinærsygeplejerske, veterinærsygehjælper, veterinærsygeplejerske-elev og klinikassistent – ja, alle jer, der er ansat på overenskomsten for veterinærsygeplejersker –

tjek din mailboks indenfor de næste dage. Vi håber meget at du vil deltage 🙏

Om lønstatistikken
Lønstatistikken er anonym og fortrolig og bliver kun brugt til overenskomstforhandlinger og til statistik, som senere vil blive lagt på www.vspnet.dk – medlemssiden under log-in. Her vil du kunne se gennemsnitsløn fordelt på anciennitet og landets regioner, når statistikken er klar.

Dit link er personligt
Når du deltager i lønstatistikken, så vær opmærksom på, at dit link til statistikken er personligt, og du må derfor ikke dele linket med andre. Hvis du har kolleger, som ikke har fået deres link eller har fået det slettet, så bed dem skrive til os på vf@forbundet.dk.

Spørgsmål om barsel
Da vi i overenskomstforhandlingerne også taler om barsel, er det vigtigt at vide, hvor mange der er på barsel årligt. Ud over spørgsmål om din løn, er der derfor også lidt spørgsmål om barsel.