Efteruddannelse

Man bliver aldrig færdig med at uddanne sig til veterinærsygeplejerske

Fagveterinærsygeplejerske uddannelser:

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening og Den Danske Dyrlægeforening samarbejder for at skabe relevante efteruddannelser for veterinærsygeplejersker.

Samarbejdspartnere:KU SUND, Hansenberg Organia og Tanddyreklinikken

Der findes i øjeblikket fagveterinærsygeplejerske uddannelser i:

  • Klinikrelateret Familiedyrs Adfærd    –   Opstart den 15. januar 2024
  • Tandbehandling  –  Næste opstart i september 2024 samt september 2025
  • Anæstesi     –    Næste opstart i 2024 – Holdet er fuldt booket
  • Ernæring     –     Opstart forventet i efteråret 2024 – den 26. + 27. + 28. september 2024
  • Rehabilitering     –     Opstart forventet den 17. april 2024
  • Ledelse     –    Opstart 5.november 2024   – Se hele uddannelsesforløbet i detaljer HER
  • Laboratorie   –   Dato for opstart forventes at ligge i foråret 2025

Hansenberg er sekretariat på Fagvsp. i Ledelse. For spørgsmål vdr. uddannelse skriv til Lotte Ebdrup loe@hansenberg.dk

DDD er sekretariat på Fagvsp. i Anæstesi, Rehabilitering, Klinisk ernæring og Adfærd og du kan skrive til Anita Christensen på ach@ddd.dk hvis du vil skrives på venteliste til en af uddannelserne.

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening er sekretariat på Fagvsp. i Tandbehandling og du kan skrive til Karin Hansen på vf@forbundet.dk hvis du gerne vil på venteliste til denne uddannelse.

Hvorfor er det en god ide at blive skrevet på venteliste?

Det er en god ide bla. fordi der både er minimum antal deltagere og maksimum antal deltagere på holdene. Dvs. du sikrer dig en plads hvis der er mange der har interesse og det er væsentlig nemmere for os at starte en uddannelse eller et nyt hold op, når vi kan præsentere at der er mange på venteliste. Så opprioriteres en uddannelse i forhold til hvis der ingen venteliste er. Så vi er helt vilde med, at du viser din interesse for den uddannelse du gerne vil med på, uanset om der er forventet opstart eller ej 🙂

 

Hansenberg udbyder ind imellem korte AMU baserede efteruddannelser. Se mere om dem her

I Veterinærsygeplejerskernes Fagforening mener vi, at man aldrig bliver helt færdig med at uddanne sig til veterinærsygeplejerske. Der sker hele tiden nye medicinske fremskridt, som vi må følge med i – og vi har jo også selv brug for at udvikle os og tilegne ny, spændende viden. Derfor er ét af vores hovedformål, at medvirke til at skabe gode efteruddannelsesmuligheder for veterinærsygeplejerskerne.

Dine ønsker og idéer

Hvis du har et ønske eller en idé til et kommende længerevarende efteruddannelsesforløb for veterinærsygeplejersker, er du altid velkommen til at kontakte os: vf@forbundet.dk

Kan drømmene realiseres?

Hvilke emner, vi kan udbyde fagveterinærsygeplejerske-uddannelser i, kommer for det første an på, hvor mange veterinærsygeplejersker, der er interesserede i at tage efteruddannelsen. Det tager lang tid og koster mange penge at tilrettelægge en efteruddannelse. Derfor er det mindst lige så vigtigt, at branchen, altså arbejdsgiverne, er villige til at sende sine veterinærsygeplejersker afsted på efteruddannelsen i det emne, man ønsker.

Uanset hvad, så kom endelig frit frem med dine idéer – så undersøger vi mulighederne og vender tilbage til dig. Man skal lære, så længe man lever!

 

Skal du som veterinærsygeplejerske underskrive en kontrakt i forbindelse med at du gerne vil efteruddanne dig?

Vi har skrevet vores 6 vigtigste betragtninger vedr. indgåelse af kontrakt ved efteruddannelse

Se mere her

Kontakt os på vf@forbundet.dk hvis du har spørgsmål