Efteruddannelse

Fagveterinærsygeplejerske uddannelser:

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening og Den Danske Dyrlægeforening samarbejder for at skabe relevante efteruddannelser for veterinærsygeplejersker.

Samarbejdspartnere:

KU SUND, Hansenberg Organia og Tanddyreklinikken

Der findes i øjeblikket fagveterinærsygeplejerske uddannelser i:

Adfærd

Tandbehandling

Anæstesi

Ledelse

Rehabilitering

Ernæring

 

 

Hansenberg udbyder en kort AMU baseret efteruddannelse i adfærd :

Læs mere her om Klinisk etologi

Man bliver aldrig færdig med at uddanne sig til veterinærsygeplejerske

I Veterinærsygeplejerskernes Fagforening mener vi, at man aldrig bliver helt færdig med at uddanne sig til veterinærsygeplejerske. Der sker hele tiden nye medicinske fremskridt, som vi må følge med i – og vi har jo også selv brug for at udvikle os og tilegne ny, spændende viden. Derfor er ét af vores hovedformål, at medvirke til at skabe gode efteruddannelsesmuligheder for veterinærsygeplejerskerne.

Ønsker og idéer

Hvis du har et ønske eller en idé til et kommende længerevarende efteruddannelsesforløb for veterinærsygeplejersker, er du altid velkommen til at kontakte os: vf@forbundet.dk

Kan drømmene realiseres?

Hvilke emner, vi kan udbyde fagveterinærsygeplejerske-uddannelser i, kommer for det første an på, hvor mange veterinærsygeplejersker, der er interesserede i at tage efteruddannelsen. Det tager lang tid og koster mange penge at tilrettelægge en efteruddannelse. Derfor er det mindst lige så vigtigt, at branchen, altså arbejdsgiverne, er villige til at sende sine veterinærsygeplejersker afsted på efteruddannelsen i det emne, man ønsker.

Uanset hvad, så kom endelig frit frem med dine idéer – så undersøger vi mulighederne og vender tilbage til dig. Man skal lære, så længe man lever!

Få 7 gode grunde til, at din arbejdsgiver skal sende dig på efteruddannelse.

Skal du som veterinærsygeplejerske underskrive en kontrakt i forbindelse med at du gerne vil efteruddanne dig?

Vi har skrevet vores betragtninger vedr. den kontrakt som arbejdsgiver benytter fra Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening. Den ligger på DDD´s hjemmeside under log-in.

Dette er IKKE en kontrakt Veterinærsygeplejerskernes Fagforening har godkendt og samarbejdet med DA om. Vi anbefaler dig IKKE at underskrive en sådan kontrakt!

Se mere her

Kontakt os på vf@forbundet.dk hvis du har spørgsmål