Skal du til arbejdsglædeworkshop i november?

Er du i smådyrsbranchen? Tilmelding til arbejdsglædeworkshop er åbnet. Læs mere om arrangementet.

Til november kan du deltage i en arbejdsglædeworkshop finansieret af Velliv Foreningen og en række aktører i den veterinære branche. Hele programmet er udviklet til smådyrsbranchen – baseret på et omfattende analysemateriale, fokusgrupper og en lang række interviews. Indholdet er udviklet af workshoppens 2 spændende foredragsholdere og fagfolk inden for HR, data og arbejdsmiljø.

Der er 10 workshops på 10 forskellige steder i Danmark.
Der er 10 workshops på 10 forskellige steder i Danmark.

Find en workshop nær din arbejdsplads
Der er arrangeret 10 workshops på 10 forskellige lokationer i Danmark, og der er plads til 150 personer på hver workshop. ALLE i smådyrsbranchen (dyrlæger, veterinærsygeplejersker, receptionister, administratorer mv.) kan deltage. Hele klinikken kan deltage samlet (hvis der er pladser nok tilbage) eller fordele sig over flere workshops (hvis man gerne vil undgå at lukke klinikken ned). Der er en brugerbetaling på 585 kroner til forplejning/lokale.

Det kan du opleve
Indholdet omfatter både ‘det søde og det sure’. Det, som virker, og det, som er svært – målrettet smådyrsbranchen.

Der er inspirerende foredragsholdere og masser af cases og input fra branchen.

Du får viden, redskaber, sparring om, hvordan du/I kan arbejde med trivsel for dig selv, dit team, din arbejdsplads. Og fastholde indsatsen på en overkommelig måde i en travl hverdag.

VSP Forbundet er samarbejdspartner på projektet, og vi anbefaler, at du tager fat i din klinikejer og sørger for at få aftalt tilmelding hurtigst muligt.