Nu kan I møde Amber, når I kontakter Veterinærsygeplejerskernes Fagforening

Der har været behov for flere faglige muskler i sekretariatet, og derfor er en deltidsjurist erstattet med en faglig medarbejder på fuld tid.

Af Karin Skolnik

– Jeg elsker mit fag, og jeg kan godt lide at være med til at udvikle og have indflydelse på mit arbejde. Mit fag er fantastisk, men der potentiale for, at det kan blive endnu bedre, siger Amber Marie Quick, som er startet i en stilling som faglig medarbejder på kontoret i Valby.

– Jeg vil arbejde for at skabe bedre arbejdsmiljø og arbejdsvilkår for vores medlemmer. Der er rigtig mange gode arbejdspladser, men der er også arbejdspladser som har brug for hjælp til at skabe bedre arbejdsrammer for deres ansatte – og så er det sagt pænt.

– Jeg er jo selv veterinærsygeplejerske og har arbejdet i faget siden 2002, hvor jeg fik elevplads. Jeg har arbejdet på et stort dyrehospital, en mellemstor og en lille klinik gennem årene, så jeg mener at kunne byde ind med stor viden fra faget, som kan komme vores medlemmer til gavn.

Har siddet i bestyrelsen i mange år
Amber Marie Quick har siddet i bestyrelsen for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening i sammenlagt 10 år, så hun kender til bestyrelsesarbejde, forhandling af overenskomst og udfordringer, medlemmerne har.

Hun er uddannet fra Københavns Dyrehospital i 2005 og har siden efteruddannet sig som Fagveterinærsygeplejerske i Tandbehandling.

Amber Marie Quick er 42 år og bor i København med en søn på 12 år og hunden Boris.