Generalforsamling 2020 i Veterinærsygeplejerskernes Fagforening

Generalforsamling i Veterinærsygeplejerskernes Fagforening 2020

Coronakrisen har forhindret, at vi i år kan gentage de sidste års succeser med ét stort samlet årsmøde. I år bliver det derfor anderledes, når vi mødes til generalforsamlingerne i Nyborg.

Vi glæder os til at fortælle, hvad Veterinærsygeplejerskernes Fagforening har arbejdet med i det seneste år.

Vi skal også have valgt et nyt bestyrelsesmedlem og hvis vores forslag til vedtægtsændringer bliver vedtaget, skal vi have valgt to nye bestyrelsessuppleanter.

Serviceforbundets formand John Nielsen vil kort fortælle om det politiske arbejde han laver for os vedr. krav om brug af halskraver under røntgenfotografering.

Til næste år skal vi forhandle overenskomsten for veterinærsygeplejersker og derfor er vi også interesserede i at høre din mening om hvad der er vigtigst at arbejde med i forhandlingerne.

Programmet i Nyborg omfatter også et fælles foredrag, hvor fremtidsforsker Anne-Marie Dahl, Futuria Aps., vil give et indblik i, hvordan coronakrisen kommer til at påvirke fremtiden. Kommer vi hurtigt tilbage til ”normalen”, eller vil coronakrisen sætte mere lang­varige spor?

Vores pensionsrådgiver Mogens Rosengaard kommer fra morgenstunden og fortæller om vores pensionsordning i Velliv og lidt om hvilke sygdomsproblematikker vi ser i ”Tab af erhvervsevne” dækningen vi har i vores pensionsordning.

Malene vil herefter kort fortælle lidt om stress og måske du kan få et tip eller to med hjem til at spotte en kollega eller bare lidt eftertanke til dig selv.

Gratis frokost og godt selskab

– Og vi betaler din transport

Derfor: Kom og plej dit netværk, få lidt god mad, og stem på dine kandidater til bestyrelsen.

Ps. De seneste corona-restriktioner har ingen indflydelse på arrangementet

Se dagens PROGRAM her

Se DAGSORDEN her

Læs mere herunder om fællesforedraget og tilmeld dig via linket herunder:

Fællesarrangement lørdag den 3. oktober 2020: Tiden efter coronakrisen

 

Vi glæder os til at se dig!

Hilsen

Bestyrelsen i Veterinærsygeplejerskernes Fagforening