Sådan gik det på VSP-dagen

Det var en fantastisk VSP-dag. Tak til jer alle 😊

Vi nåede lige at få holdt den traditionsrige VSP-dag, inden verden lukkede ned på grund af coronavirus. Her kan du se – eller gense – nogle af de ting, som gjorde dagen til en dejlig dag.

Af: Pernille Sjøstrøm

Dagen var den 7. marts.

Scenen var sat på Hansenberg i Kolding.

70-75 glade gæster var mødt op trods de spirende rygter om den alvorlige coronavirus. På dette tidspunkt var der vist ingen, der havde forestillet sig, hvilken løbende nedlukning hele landet ville opleve i de følgende dage og uger.

7. marts var ovenikøbet dagen, hvor den i år nok så berygtede og udskældte hingstekåring fandt sted i Herning. Lidt ærgerlige over dette sammenfald, da det altid forårsager en vis konkurrencesituation, gik alle dog til dagen med opløftet og positivt sind.

Der var oprindelig 90 tilmeldte deltagere, men netop på grund af den spirende risiko ved corona var nogle af vores kolleger rundt om i landet forhindret i at deltage.

Vi endte derfor med at være 70-75 glade deltagere, som havde en super fed dag med dejlig mad, inspirerende undervisning og en afsluttende quiz med gode præmier. Hele 69 deltagere besvarede spørgeskemaet, der primært handlede om efteruddannelse.

Trods det, at corona var i sin vorden, var det en velbesøgt dag, som alle vist havde stor glæde af. Og så vidt vi ved, bragte denne dag ikke coronasmitte rundt blandt deltagerne.

Vi vil i hvert fald sige 1000 tak, fordi I deltog. Vi glæder os til at se jer til VSP-dagen igen næste år. Og husk, at I altid kan komme med input på Facebook til, hvad I synes, at dagen skal indeholde.

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage, kan du her læse mere om, hvad dagen indeholdt.

Det var en fantastisk VSP-dag. Tak til jer alle 😊
Det var en fantastisk VSP-dag. Tak til jer alle 😊
Foto: Privat