Fag-VSP i familiedyrs adfærd: Skal du være en af de første?

Skal du være en af de første fag-VSP’er i familiedyrs adfærd?

Denne uddannelse er en gevinst for både dig som veterinærsygeplejerske, for dine kolleger, for dyreejeren og ikke mindst for dyrlægen

Af: Pernille Sjøstrøm

Uddannelsen giver dig redskaberne til at håndtere stressede dyr, der kommer ind på klinikken. Det giver en væsentlig bedre oplevelse for både dyr og ejer, samtidig med, at det letter arbejdsgange og arbejdsmiljø for dig og dine kolleger. Rent sundhedsmæssigt ved vi også, at det giver en bedre diagnosticering og mere sikker og pålidelig behandling af dyret, når det er roligt.

Større kunde-loyalitet
Der er ingen tvivl om, at for klienterne er det en kæmpe fordel at besøge en klinik, hvor der er personale, der er uddannet i adfærd og som dermed ved, hvordan dyrene håndteres bedst muligt. Det vil helt sikkert give en større ”kunde-loyalitet”, så klienterne kommer igen, hvilket naturligt vil afspejles på klinikkens bundlinje.

Tilmeld dig nu
Uddannelsen i adfærd starter i 2021. Og du kan derfor blive blandt de første Fagveterinærsygeplejersker i Familiedyrs Adfærd med kompetencer indenfor low stress-teknikker, Fear Freesm -konceptet og meget mere.

Se mere om uddannelsen som Fagveterinærsygeplejerske i Familiedyrs Adfærd her

Du kan også læse mere om fordelene ved adfærds-uddannelsen her,

og få 7 gode grunde til, at din arbejdsgiver skal sende dig på efteruddannelse her.

Skal du være en af de første fag-VSP’er i familiedyrs adfærd?
Skal du være en af de første fag-VSP’er i familiedyrs adfærd? Foto: Shutterstock