GlycoFlex® nyhed fra Orion Pharma

Orion har introduceret GlycoFlex® III Mini, som indeholder ca. halvt så mange af de populære tyggebidder som GlycoFlex® III – og hver tyggebid præcis halvt så meget af indholdsstofferne: grønlæbet musling, glukosamin og antioxidanter. GlycoFlex® III Mini er dermed den perfekte sunde godbid til mindre hunde og katte. 3 gode grunde til at give hunde og katte et dagligt tilskud af GlycoFlex®:

  1. Den grønlæbede musling beviste oprindeligt sin effekt hos maorierne i New Zealand og er nu kendt over hele verden for at forebygge ledlidelser og en lang række livsstilssygdomme.
  2. Glukosamin har vist sig at have en positiv effekt i leddene, hvor det medvirker til at fremme dannelse samt bevare struktur og funktion af ledbrusk.
  3. Antioxidanterne i GlycoFlex® bekæmper – alene og i synergi med hinanden – de skadelige frie radikaler og bidrager dermed til at bevare eller genoprette balancen i alle kroppens væv.

GlycoFlex® er kort fortalt – med sin unikke kombination af indholdsstoffer – det komplette fodertilskud til aktive hunde og katte. GlycoFlex® er specielt velegnet som støtte til behandling i forbindelse med slidgigt og skader (herunder kirurgiske indgreb) – og helt idéelt til brugshunde, som regelmæssigt bliver udsat for hårde belastninger. GlycoFlex® fås hos klinikkens sædvanlige leverandør.

En lille informativ folder til klienterne om frie radikaler, antioxidanter og GlycoFlex® kan bestilles på Orions hjemmeside. Link: http://www.orionvet.dk/bestil_materiale

Mange jægere er for tiden ude i al slags vejr – og mange har hund med. Det er en hård belastning for hunden, som derfor kan have brug for lidt ekstra for være på toppen. Aptus® Reconvalescent Dog er en energirig pasta til hunde, som har behov for at komme sig efter et traume eller anden hård belastning. Reconvalescent indeholder essentielle aminosyrer, vitaminer og sporstoffer tilpasset hundens behov. En tube Reconvalescent dækker behovet for en 30 kg hund – den kan gives på én gang eller fordeles på pauserne. Aptus® Reconvalescent Dog fås hos klinikkens sædvanlige leverandør.