Michelle er passioneret anæstesi-nørd

Hvis en klinik har brug for en hjælpende hånd ved sygdom, mangel på personale, ferieafvikling eller undervisning, kan Michelle Manniche Boldt træde til.

Michelle Manniche Boldt blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2015. Hun har senere valgt at bruge sin uddannelse alternativt og blev ansat som implementeringsspecialist hos Provet Cloud – Journalsystem for dyrlæger.

Men ved siden af det primære job har Michelle fundet en niche i arbejdet med anæstesi ved at være selvstændig konsulent.

”Jeg blev ringet op af en veninde, som spurgte, om jeg kunne komme og hjælpe hende med anæstesi, da hun endnu ikke havde fået ansat en sygeplejerske. Det gjorde jeg, og der gik det op for mig, at jeg måske ikke behøvede at skippe min passion helt,” fortæller Michelle Manniche Boldt, og fortsætter:

”Jeg har i snart 2 år været selvstændig konsulent og tager ud til dyreklinikker for at hjælpe med anæstesi ved personalets sygdom og ferier, eller ved mangel på en veterinærsygeplejerske med speciale i anæstesi.”

Efteruddannelse

Michelle har taget efteruddannelsen ”fagveterinærsygeplejerske i familiedyrs anæstesi”, og hun oplever, at i samråd og sparring med klinikken kan hun bidrage med meget og befri klinikken fra tunge byrder.

”Jeg synes, at anæstesi er interessant. Det er et stort ansvar at stå med, og det kræver en god kommunikation med den opererende og den behandlende dyrlæge.”

”Det er vigtigt at være omhyggelig. Der er meget mere end selve bedøvelsen, blandt andet præoperativt i forhold til medicin, men ikke mindst den stigende fear free håndtering, der er kommet for at blive.”

”Jeg skal hele tiden være opdateret på viden. For eksempel lægger vi en individuel plan for hver enkelt patient med den nyeste viden inden for analgesi, anæstesi, aftercare, klient-kommunikation og mange andre områder,” forklarer Michelle Manniche Boldt.

Ikke stå alene de første gange

Når Michelle laver en aftale med et nyt sted, er det vigtigt for hende, at hun er så forberedt som muligt.

”Når jeg skal ud et nyt sted, så betinger jeg mig i aftalen, at jeg de første 4 gange har mulighed for at få hjælp i de kritiske perioder som bedøvelse og opvågningen. Ved nye klinikker ønsker jeg at gennemlæse deres procedurer.”

”Jeg har min faglighed, men ingen klinikker er ens, og det tager lidt tid at lære det nye sted at kende,” siger Michelle Manniche Boldt og fortæller, at hendes tilbud også omfatter rådgivning om og undervisning i anæstesi. Det fik hun blandt andet brug for i en klinik, som fik en ny sygeplejerske. Michelle brugte en formiddag på klinikken på at få gennemarbejdet operationsproceduren.