ISO certificeringen gør det lettere at være VSP

I en travl hverdag på klinikken, kan ISO bidrage til at frigøre tid til veterinærfaglige opgaver.

Et medlemskab af ISO Dyrlægen giver samtidig adgang til kvalitetsstyringssystemet ePraksis-VET. Dette IT-system er designet specifikt til dyrlægebranchen og hjælper med at huske opgaver, brugernavne, koder, lister og meget mere – kort sagt alle hjælpeopgaverne for at kunne udføre kerneopgaverne, nemlig at behandle patienterne og servicere klienterne.

Funktionaliteten i ePraksis-VET sikrer, at der automatisk dannes remindere omkring de mange opgaver, som oftest udføres af veterinærsygeplejersker – dvs. indeholder en værktøjskasse til at bevare overblikket over de mange opgaver, så man får ro i maven. Overblikket via ePraksis-VET sikrer samtidig de bedste forudsætninger for at uddelegere relevante opgaver og hjælpe med at løse en kollegas opgaver.  Samtidig giver det mulighed for at samle relevant viden, som hermed bliver tilgængelig for alle på klinikken og rigtig mange andre værktøjer og muligheder.

Kom og hør ISO Dyrlægens indlæg på Årsmødet, hvor Ditte (uddannet VSP) fortæller mere om hvad, hvorfor og hvordan et medlemskab af ISO Dyrlægen kan være med til at kvalitetssikre og optimere arbejdet på din arbejdsplads – Fredag den 7. oktober kl. 14.45 – 15.25 (eller besøg os på stand 21 😊)

Ditte var i 15 år ansat hos Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg. Hun fortæller om hendes erfaringer med ISO certificeringen og viser nogle af de vigtigste værktøjer i ePraksis-VET, som er med til at strukturere og organisere VSP’ernes mange opgaver på klinikken.