Arbejdsmiljøpulje – Forebyg stress og nedslidning på arbejdspladsen

Kære veterinærsygeplejerske

Jeg hører ofte i telefonen, hvor hurtigt det skal gå i jeres hverdag på klinikkerne, for at følge med det øgede antal henvendelser der er kommet med boomet af kæledyr.

Der er samtidig en stor mangel på uddannede veterinærsygeplejersker. Dette resulterer flere steder i, at der ikke kan findes en barselsvikar, når en kollega går på barsel eller en erstatning for en kollega der har fundet arbejde et andet sted.

Det giver et hårdt og presset arbejdsmiljø og kan være en svær “nød” at knække for både personalet og for arbejdsgiver, der måske ikke selv kan se løsningerne for netop jeres klinik og jeres problematikker.

Der er afsat en arbejsdsmiljøpulje på ikke mindre end 105 mill. kr. over de næste år tre 2021 + 2022 + 2023

Alle mindre virksomheder med under 50 fuldtidsansatte kan ansøge om en del af puljen til at arbejde med forebyggelse af psykisk og fysisk nedslidning og arbejdsulykker. Dette kunne eksempelvis være forebyggelse af stress, teamudvikling eller organisationsudvikling.

Hvis dette har vækket din interesse kan du følge dette link og læse mere om hvad arbejdsmiljøpuljen og arbejdsmiljøcentret HumanHouse evt. kan hjælpe jer med