Sådan gik det på generalforsamlingen og årsmødet

Vi fik både valgt nye bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen, og mange var mødt op for at høre de gode foredrag, der var arrangeret på årsmødet. Så det var nogle gode og interessante dage.

Generalforsamlingen

Der var på forhånd tilmeldt 47 til generalforsamlingen, men desværre blev vi kun 27. Vi arbejder på at lægge generalforsamlingen på et mere praktisk tidspunkt, da vores generalforsamling kolliderer med andre spændende arrangementer på årsmødet.

Vi håber på, at vi næste år har en løsning, så flere dukker op til generalforsamlingen.

Trods det blev generalforsamlingen afholdt i god ro og orden, og vi fik valgt to nye bestyrelsesmedlemmer.

Det blev

Liselotte Nielsen fra AniCura Københavns Dyrehospital.

Liselotte er fagveterinærsygeplejerske i anæstesi. Har været ansat på Københavns Dyrehospital i næsten 28 år og har været arbejdsmiljørepræsentant i næsten lige så mange år. Liselotte har derudover også haft ansvaret for elever, som igennem årene er blevet til rigtig mange (læs ca. 100 elever).

Og

Amber Quick fra Dyreklinikken Rungstedvej.

Amber er fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling. Hun har tidligere været bestyrelsesmedlem og næstformand i veterinærsygeplejerskernes fagforening og kender deraf til arbejdet i bestyrelsen. Amber har erfaring fra både mindre klinikker og et stort dyrehospital både som ansat og som leder.

Rigtig hjertelig velkommen til de to nyvalgte. Vi glæder os rigtig meget til samarbejde og sparring med de to kompetente damer 😊

Vedtægtsændring
Der var forslag til en vedtægtsændring omkring valg af medlemmer til bestyrelsen. Det blev vedtaget, at bestyrelsesmedlemmer ikke kan have økonomiske interesser i den virksomhed, de er ansat i.

Derudover var der et forslag om at få lov til at ændre landssammenslutningens navn.

Der kommer ikke til at ske ændringer for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening – vi ændrer ikke navn.

Forslaget – og vedtagelsen af forslaget – vedrører kun et eventuelt navneskift for landssammenslutningen og kun i tilfælde af optag af nye brancher eller faggrupper. Desuden kræver det en afstemning på en ekstraordinær generalforsamling.

Beretning
Du kan læse Malenes beretning her.

Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du gøre det først. Herefter kan du finde beretningen i medlemssektionen under Årsberetninger.

Årsmødet
På årsmødet havde vi fået arrangeret nogle rigtig gode oplæg og oplægsholdere, og der var stor tilslutning til de enkelte arrangementer.

Der var bl.a. dyrlæge Niels Henrik Lund som sammen med dyrlæge Steen Engermann lavede et oplæg om alt indenfor laboratorie og VSP’ens rolle i den forbindelse.

Derudover havde vi besøg af Heidi Printzlau Andreasen, som er Fagveterinærsygeplejerske i tænder. Hun fortalte om, hvordan hun bruger sin uddannelse i hverdagen.

Veterinærsygeplejerske og kaninspecialist Jo Hinde lagde også vejen forbi med et oplæg om, hvordan man giver kaniner den bedste behandling på klinikken.

Og endelig fortalte dyrlæge Pernille Blok-Riisom om adfærd og dyrs følelser.

Alt i alt meget spændende oplæg for enhver smag og interesse.

Foto: VET