Malene Brendorp Meyer – Formand

  • Uddannet veterinærsygeplejerske fra Københavns Dyrehospital i 1990 – Autorisation i 2011
  • Formand for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening
  • Medlem af Det Faglige Udvalg for veterinærsygepleje
  • Medlem af Det Lokale Uddannelsesudvalg
  • Medlem af Det Lokale Ungdomsudvalg for veterinærsygepleje-uddannelsen
  • Ansvarlig for internationale anliggender
  • Medlem af hovedbestyrelsen i Serviceforbundet

Du kan kontakte Malene på: vf@forbundet.dk

I praksis

Formand og daglig leder af kontoret på Ramsingsvej i Valby

Udover min erfaring som veterinærsygeplejerske fra klinikker – store som små – har jeg arbejdet med salg og marketing dels i AOK, Online byguide over København og DADLnet, Lukket net for læger og sidst men ikke mindst, mest salg i Novartis. Min interesse for personlig vækst og udvikling er vokset i takt med, at mine børns alder har givet plads til studietid. Derfor startede jeg i 2008 på Coach og Psykoterapeut Skolen på en 2 årig uddannelse til Coach – i alt 1050 timer.

Udover coaching og selvudvikling har jeg arbejdet med professionel kommunikation, bevidsthedsindlæring, indlæringsmekanismer, selvledelse, fortolkninger m.m.

Efter mit valg til formand i maj 2012, har jeg taget grunduddannelsen for tillidsvalgte 5 kurser af 1 uges varighed, kasserer kursus, flere kurser i arbejdsret, kursus i Enneagrammet (personlighedstyper), kursus i excel regneark, kursus i Facebook dels ved Susanne Fasting på Medieskolen og ved Tanya Dick, samt masterclasses i digitale løsninger for fagforeninger. Jeg har senest taget en uddannelse i Adfærds design hos BRO og er blevet certificeret som Stress Coach ved Bjarne Toftegaard.

Det faglige arbejde

Jeg mener, vi kommer længst med at arbejde for bedre løn-, arbejdsforhold og uddannelse ved at stå sammen og har derfor altid syntes at fagforeningen var vigtig. Jeg synes, der igennem årene er sket meget, men der er stadig meget at arbejde for. Det motiverer mig meget, at arbejde for bedre forhold og udvikling i/af  vores fag.

Privat

Jeg er 53 år og bor sammen med min kæreste. Jeg har to skønne døtre – Julie på 21 år samt Anja på 28 år som begge er flyttet hjemmefra.

I min fritid dyrker jeg yoga og mindfullness, samt går, løber og træner i naturen.

CV

2012- Daglig leder/Formand for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening

2011 Autoriseret veterinærsygeplejerske

2010-2012 Barselsvikar i Novartis – veterinærkonsulent

2001 –10 Veterinærsygeplejerske på Københavns Dyrehospital

Jeg startede som receptionist på Københavns Dyrehospital i 2001

Efter 2 år som receptionist fik jeg en nyoprettet stilling i laboratoriet.

2000 Barselsvikar i Den Alm. Danske Lægeforening – DADLNET afdeling, salg

Salg af bannerreklame på DADLnets lukkede net for læger, primært til medicinalindustrien.

1998-99 Salgskonsulent for Alt om København – www.aok.dk

Daglige ”peptalks” med salgsundervisning efter Spin-Selling modellen.

Canvas salg m.m. til de erhvervsdrivende i indre København.

1996-98: Veterinærsygeplejerske på Snekkersten Dyreklinik

1991-96: Veterinærsygeplejerske på Avedøre Dyreklinik

1990-91: Veterinærsygeplejerske på Gentofte Dyreklinik

1987-1990 Veterinærsygeplejerskeuddannelse på Københavns Dyrehospital / Laboranteksamen