Få styr på arbejdsmiljøet i 2016

Arbejdsmiljøuddannelsen

Virksomheder, der prioriterer et sundt og velfungerende arbejdsmiljø oplever øget produktivitet og forbedret konkurrenceevne. Fordi de har medarbejdere, der trives på deres arbejdsplads og med kollegerne.

På virksomheder med mere end ni ansatte skal der være en arbejdsmiljøgruppe med en valgt arbejdsmiljørepræsentant og en udpeget arbejdsleder.

Hvis du er nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant eller leder af en arbejdsmiljøorganisation skal du tage den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse senest tre måneder efter valget, så du kan få den nødvendige grunduddannelse på arbejdsmiljøområdet.

Efter grunduddannelsen har du lov til minimum 1½ dags supplerende kursus pr. år, så du hele tiden får tilført de relevante kompetencer til dit faglige arbejde og sikrer en effektiv udvikling i din arbejdsmiljøindsats.

HUSK! at give Veterinærsygeplejerskernes Fagforening besked når du er blevet valgt uanset om du er medlem eller ej. På den måde kan vi bedst hjælpe og støtte dig i arbejdet som arbejdsmiljørepræsentant.

Læs mere om arbejdsmiljøuddannelsen