Kan du lide lakridspiber? Så aftal et besøg med Lotte

Hun tager nemlig lakridspiber med på de arbejdspladser, som inviterer hende ud til et lille besøg. Her I kan få lejlighed til at snakke med en repræsentant fra bestyrelsen og samtidig få svar på nogle af de spørgsmål, som I måske går og tumler med.

Hvorfor kører Lotte ud til klinikkerne?
For lidt over et år siden blev vi i vores medlemsundersøgelse gjort opmærksom på, at mange af jer ønskede mere synlighed fra fagforeningen i jeres daglige arbejde. Det ønske prøver vi at indfri ved, at Lotte kører ud til de klinikker, som gerne vil have besøg.

Men det er ikke kun for jeres skyld, at Lotte kører ud til klinikkerne. Vi får også rigtig meget ud af de besøg, da Lottes tilbagemeldinger fra jer – om de spørgsmål, I stiller, og de snakke, I har på klinikkerne, giver os en fornemmelse af, hvilke ting der betyder mest for jer i jeres arbejdsliv.

Det gør det lettere for os, da vi ved, hvilken retning vi skal arbejde i for at forbedre forholdene i vores branche endnu mere.

Hvem er Lotte?
Lotte er veterinærsygeplejerske lige som dig. Hun arbejder på et dyrehospital i Jylland og er fag-vsp i anæstesi. Og så er hun medlem af bestyrelsen i Veterinærsygeplejerskernes Fagforening, hvor hun gør en stor indsats for at opsamle viden og hjælpe andre veterinærsygeplejersker med de spørgsmål, som opstår i jeres arbejdsliv.

Hvordan får vi besøg af Lotte?
Hvis du og din klinik gerne vil have besøg, så kontakt os på vf@forbundet.dk, så finder vi sammen en dag, som passer i jeres program.

Nej, Lotte stiller ikke kritiske spørgsmål eller tjekker, hvem der er medlem!
Det er slet ikke det, der er i fokus ved disse besøg. Hun tjekker heller ikke, om alle regler og retningslinjer bliver fulgt. I det hele taget er det bare et hyggeligt besøg, hvor I kan få mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, som I måske ikke lige får ringet ind med.

Lotte er veterinærsygeplejerske og medlem af bestyrelsen i Veterinærsygeplejerskernes Fagforening.
Lotte fra VET. Privat foto