Vil du være en del af teamet i Rødovre?

Til Vetplanet søger vi lige nu en barselsvikar for vores veterinærsygeplejerske der er på barsel.
Vetplanet er en del af Vetgruppen og er en moderne smådyrs klinik centralt beliggende i Rødovre, lige ved siden af Rødovre Centrum. Da en af vores kollegaer er gået på barsel mangler vi en veterinærsygeplejerske til at træde i hendes sted imens.

På klinikken vil du møde et team bestående af 4 dyrlæger, 2 (3) veterinærsygeplejersker og en håndfuld dyrlæge studerende, der hver dag gør deres bedste for at patienterne er i trygge hænder og at klienterne får den bedste service. Vi er en lokal smådyrsklinik der tilbyder alt hvad almen praksis har at tilbyde. Vi laver især en del almen kirurgi og har det sidste års tid fået rigtig godt gang i vores tandrum, hvor vi ugentligt ser mange tandpatienter. Generelt er vi en klinik der har rigtig søde kunder som kommer igen og igen, hvilket giver en meget familiær følelse i klinikken.

Vi søger en veterinærsygeplejerske der har masser af gåpåmod og godt humør og som har lyst til at indgå i vores team i et vikariat, måske med mulighed for fremtidig ansættelse. Vi ønsker os en veterinærsygeplejerske der kan indgå i dagligdagen i operationen men som også kan sidde i skranken og godt kan lide den kundekontakt der er i butikken. Vi har et stort venteområde med en stor flot butik som dagligt har besøg af mange både faste og nye kunder.

Hos os er teamspirit vigtigt da det gør at vi får en arbejdsdag der glider. Vi går op i at vores medarbejdere synes at det er rart at komme på arbejde og vi sørger for at vi hver dag kan nå vores frokost og at vi alle kan gå hjem til tiden.

Det praktiske:
Ugentlig arbejdstid: 37t, 8-16 mandag til fredag, i nødstilfælde til kl. 17
Tiltrædelse: snarest muligt, senest 1/9
Varighed af vikariat: 7 måneder.
Send gerne ansøgning og CV hurtigst muligt til dyrlæge Louise på lko.vetplanet@vetgruppen.dk
Vi glæder os til at høre fra dig, Mvh. Teamet hos Vetplanet.