Vi søger en aut. veterinærsygeplejerske til vores dreamteam på Aalborg Dyrehospital

Ønsker du at blive en del af vores ”familie”, og har empati og omsorg – både for ejer og deres kæledyr, så kan du være den vi søger. Ligeledes gør det ikke noget, hvis du har lidt humor😊

Vi er et mellemstort dyrehospital, som rummer alt fra stort til småt. Vi lægger stor vægt på den daglige kontakt med kunder og deres kæledyr, og for os er det lige så vigtigt om de kommer her for første gang til sundhedseftersyn med deres hvalp eller killing eller til store udredninger eller henvisninger.

Vores team består af 5 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker (heraf en på barsel), 2 elever og 2 medhjælpere.

Vores dyrlæger har flere specialer, som er et plus for vores faste klientel, og vi får derfor en del henvisninger fra kollegaer. Det gælder inden for onkologi, kardiologi, dermatologi, intern medicin, tandbehandlinger og forskellige typer af ortopædkirurgiske operationer.

Den veterinærsygeplejerske vi søger, skal kunne trives med forskellige arbejdsopgaver.

  • Reception
  • Konsultation, hjælpe og selv stå for kloklip, tandtjek, vægtkontrol m.m.
  • Klargøre og assistere ved operationer, røntgenoptagelser, ultralydsskanning.
  • Laboratorieopgaver

Og selvfølgelig give TLC til vores dejlige patienter.

Erfaring er ikke det vigtigste, det skal vi nok støtte dig i at få. Det vigtigste er at du passer i vores team. Der er rig mulighed for efteruddannelse.

Læs mere på www.aalborgdyrehospital.dk

Stillingen er 32-37 timer, med ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig🍀

Send ansøgning til elaine@aalborgdyrehospital.dk. Hvis du ønsker at høre nærmere, er du også velkommen til at ringe på 98 181911 og spørge efter Elaine Derry.