Veterinærsygeplejerske søges til smådyrsklinik i stor udvikling

Vi søger en ny VSP-kollega til at indgå i vores skønne smådyrsklinik Dyrlægehuset Amagerbro i København. Klinikken blev i foråret total renoveret og råder nu over to operationsstuer, nyinstalleret røntgen, tandrøntgen, in-house laboratorie og ny ultralydsscanner. På Dyrlægehuset Amagerbro vægter vi tid til klienten og den faglige korrekte behandling af patienten som det vigtigste. Derudover er sparring, trivsel, efteruddannelse og et godt sammenhold prioriteret højt.

Du vil blive en del af et team på 3 dyrlæger, 3 VSP’er (hvor du selv vil blive den 4.) og flere dyrlægestuderende. Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling.

Vi tilbyder dig
• Arbejde i en vækstende smådyrspraksis med gode og engagerede kolleger
• Sundt arbejdsmiljø, hvor der er tid til patienter og klienter
• Indflydelse på klinikkens workflow, da vi er en nyopstartet klinik
• Stillingen kan tilpasses dine ønsker om fuldtid eller deltid (25-37 timer)
• At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket 50 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler

Vi forventer du er
• At du er uddannet veterinærsygeplejerske og bidrager med smil og engagement til et stærkt kollegaskab
• Fleksibel, stabil og løsningsorienteret
• Interesseret i faglig udvikling og sparring
• Du har muligvis interesse i anæstesi eller tandbehandling

Faglig efteruddannelse
Kontinuerlig uddannelse er vigtig for VetGruppen. Vores egen efteruddannelsesafdeling, CampusVet, faciliterer et væld af kurser, både praktiske, webinarer og længerevarende forløb som GPCert eller masteruddannelse.

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til klinikleder Anne Bjerg eller klinikleder Sophie Uhrbrand på tlf. 32577916. Send din ansøgning til anne.amagerbro@vetgruppen.dk
Vi ønsker stillingen besat senest pr. 1. januar 2023 og gerne før. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Klinikleder Anne Bjerg
Klinikleder Sophie Uhrbrand