Veterinærsygeplejerske søges til Aabenraa og Tønder Dyrehospital – en del af VETgruppen

 

 

Vi søger en veterinærsygeplejerske til en stilling på 37 timer, til vores dyrehospitaler i Aabenraa og Tønder.
Dyrehospitalerne er smådyrshospitaler bestående af 5 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejerske og 2 veterinærsygeplejerskeelver. Vi er netop blevet en del af VETgruppen.

Vi har over det sidste stykke tid fået tiltagende travlt, og har derfor behov for en uddannet sygeplejerske, der kan hjælpe os, i den udvikling vi har gang i.
Vi forventer du er yderst serviceminded, engageret og selvstændig tænkende og gerne med en god ordenssans og høj faglighed, og i stand til at holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag.

I VETgruppen ønsker vi at give vores kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge. Samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede behandlingstilbud. Vi ønsker at tilbyde den fagligt bedste behandling hver gang, i tæt kontakt med kunden.

I VETgruppen har vi stort fokus på personalets faglige og personlige udvikling. Vi søger medarbejdere, der er fagligt nysgerrige og vil udfordres fagligt gennem efteruddannelse, sidemandsoplæring og selvstudie.

På dyrehospitalerne tilbyder vi radiologi og ultralydsscanning. Medicinsk udredning med et omfattende in house Idexx laboratorie.

Vi tilbyder et bredt spektrum af kirurgiske opgaver. Operationer foretages under fuld monitorering.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte skranke- og kundebetjening, fodersalg, blodprøve-udtagning og laboratorieundersøgelser. Du vil assistere dyrlægerne i konsultationen og forberede op-patienter og klargøre til operation. Interesse for adfærdsbehandling vil være en fordel.

Tiltrædelse gerne hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes til
Dyrlæge og klinikleder Torsten Hansen
Aabenraa Dyrehospital
Vestvejen 170-172
6200 Aabenraa

Tlf.:  7474 5400

Mail:   Torsten.aabenraa@vetgruppen.dk