Veterinærsygeplejerske/klinikassistent søges til klinik i Silkeborg

Er du en dygtig veterinærsygeplejerske eller klinikassistent, som trives med et lille team, hvor I sammen løser de daglige opgaver? Så er her jobbet for dig!

Da min trofaste medarbejder gennem knap 7 år har valgt at starte op som selvstændig, søger jeg hermed efter hendes afløser. Jeg driver en lille smådyrsklinik i det smukke Silkeborg med fokus på hund og kat. Klinikken er moderne, bl.a. har vi (sandsynligvis) landets mest avancerede og moderne røntgenanlæg, eget laboratorium mv. Vi laver en del tandbehandlinger, små operationer og alt muligt andet, der passer ind i en travl hverdag.

Det vil være os to på klinikken, så det bliver et tæt samarbejde om at få hverdagen til at hænge sammen. Stillingen er 37 timer om ugen. Overarbejde forekommer kun yderst sjældent – det er vigtigt for mig, at vi overholder arbejdstiden. Der er således heller ikke nogen vagtforpligtelse.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. indbefatte:

  • Assistance til dyrlægen ved operationer og undersøgelser
  • Pasning af butik
  • Pasning af telefon
  • Rengøring
  • Planlægning af dagen
  • Rådgivning omkring foder
  • Sørge for klinikken fremstår spændende på de sociale medier

 

Kvalifikationer

Du er uddannet veterinærsygeplejerske eller dyreassistent, og du har erfaring fra lignende stillinger med flere af ovenstående arbejdsopgaver.

Du er troværdig, og du kan holde hovedet koldt, selv med mange bolde i luften. Du har en god ordenssans, er pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt. Du har et godt humør, er smilende og serviceminded både i butikken og i telefonen.

Du taler og forstår engelsk. Du har kørekort.

 

Yderligere oplysninger

På klinikken er der en fri tone, mulighed for at sætte eget præg på klinikken og et tæt samarbejde med dyrlægen om de fleste arbejdsopgaver i hverdagen. Du får gode personlige kundeforhold, og du skal have fingeren på pulsen.

Løn efter kvalifikationer.

Adresse: Frichsvej 1, 8600 Silkeborg

Tiltrædelse: 1/11 eller 1/12 2021

Ansøgningsfrist: 20/10-2021

Ansøgning med relevante referencer sendes på mail: bogholderi@dyresundhed.dk.

 

Om virksomheden

Her prioriteres troværdighed og en rolig atmosfære, så den bedste løsning og behandling sikres for både dyr og kunder.

I klinikken tilbyder vi en lang række dyrlægeydelser, rådgivning, småoperationer, tandbehandlinger og meget andet.

Læs mere her: https://www.dyresundhed.dk/