Tatjana Schmidt – LUU/LEU repræsentant

  • Veterinærsygeplejerske 2007
  • Faglært landmand 1995
  • Medlem af det Lokale Uddannelses udvalg
  • Medlem af det lokale efteruddannelses udvalg

Du kan kontakte Tatjana på denne mail-adresse: husktat@gmail.com

I praksis

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske fra Karlslunde Dyrehospital i 2007. Efter jeg afsluttede min uddannelse, blev jeg ansat som veterinærsygeplejerske samme sted. Fra 1. juli 2011 er jeg ansat på Københavns Dyrehospital, som nattevagt i skadestuen.

Jeg er tidligere uddannet landmand og arbejdede dengang med køer. Derefter arbejdede jeg i Zoologisk Have i København, som dyrepasser i Børnezoo, med køer, grise, heste, geder, lamaer osv. De bedste og sjoveste dage, var de dage, hvor vi havde dyrlæge og derfor tænkte jeg, at det nok var en god idé at prøve at læse til veterinærsygeplejerske og det lykkedes! Så jeg er gået fra stordyr til smådyr. Det var måske ikke blevet sådan, hvis hestelinjen havde været der, da jeg startede, men jeg er nu blevet ret glad for at arbejde med hunde og katte – jo mere, man ved om dyrene, jo sjovere er det.

Det faglige arbejde

Jeg har siddet i bestyrelsen for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening fra 2008 til 2015. Jeg synes, det har været nogle spændende år og jeg kan godt lide at være med til at gøre noget for medlemmerne. Blandt de største udfordringer har været overenskomstforhandlingerne, der ikke var helt lette. Jeg har også siddet i Det Faglige Udvalg for Veterinærsygepleje i en del år

Privat

Privat bor jeg sammen med min mand Peter og mine drenge, Matthias fra 1998 og Rasmus fra 2008. Vi bor i en lejlighed i Københavns Zoo, hvor min mand er dyrepasser. Vi har ikke selv nogen dyr for tiden, men vi har også rigeligt af dyr i baghaven.