Stressfri klinik – også for medarbejdere

Marienhoff dyreklinik søger VSP

Vil du gerne arbejde med et eller flere af disse fagområder?
Hundetræning, adfærdsbehandling, anæstesi, kundeservice, ledelse, administration, markedsføring, foderrådgivning eller salg?

Vi søger to medarbejdere, som kan stå for disse opgaver. Vi er fleksible mht arbejdstid, men forestiller os, at det drejer sig om sammenlagt ca. 40 ti/uge, der skal bemandes.
Hvis du er hurtig, kan du måske komme først med dine ønsker til både opgaver og arbejdstider

Vi ønsker os medarbejdere, som er udadvendte, imødekommende og kan arbejde selvstændigt. Hvis du ikke er uddannet vsp, men har kompetencer inden for nogle af arbejdsområderne, hører vi også gerne fra dig.

Marienhoff dyreklinik er en lille, hyggelig dyrlægeklinik for familiedyr beliggende midt på Djursland med let adgang til bl.a. Aarhus (via letbanen).
Vi lægger vægt på, at alle skal have det godt! Såvel kæledyr og deres ejere, som medarbejdere og klinikejer. Forebyggende behandlinger, hud- og tandpatienter, adfærd og hundetræning hører til vores primære opgaver, og vi arbejder ud fra et helhedssyn på fysisk og mental trivsel. Du kan få et indtryk af os og klinikken i videoen her: https://www.facebook.com/watch/?v=486355019073994

KORT SAGT Du får ikke en bedre arbejdsplads end hos os, hvis du vægter godt arbejdsmiljø, godt samarbejde, god tid til omsorg for både dyr og mennesker og mulighed for at påvirke dit job. Vi er medlem af Vetfællesskabet, som giver gode muligheder for sparring og kurser.

Stillingerne er ledige, fordi en medarbejder går på pension og en anden holder pause fra arbejdslivet.

Send din ansøgning til: hg@marienhoffdyreklinik.dk
Har du lyst til at vide mere, så ring til klinikejer Hanne på 20 52 98 57 eller efter den 12. april til vsp Karina på klinikkens nummer 20 76 22 99. Vi glæder os til at høre fra dig.