Veterinærsygeplejerske søges til Dyrehospitalet Heden i Herning!

Er du veterinærsygeplejerske og har du erfaring med anæstesi? Er du holdspiller med stort H og brænder du for en dagligdag, hvor du får bragt alle dine faglige kompetencer i spil? Så er det dig vi mangler på vores team!

Om dig:
• Du har rutine og erfaring med håndtering af anæstesi og monitorering.
• Du kan arbejde selvstændigt, men er også teamplayer.
• Du kan trives i en travl hverdag, med mange forskellige opgaver.
• Du har overblik, og hjælper dine kollegaer, når og hvor der er brug for det.

Vi søger en rutineret, engageret veterinærsygeplejerske, der kan arbejde selvstændigt med alle slags opgaver inden for faget, og som samtidig forstår vigtigheden af at vi som team hjælper hinanden med at nå i mål. På Dyrehospitalet Heden byder hver dag på nye spændende udfordringer og vi hjælper hinanden med at sikre at vi altid yder den absolut bedste veterinærfaglige pleje og omsorg.

Dyrehospitalet Heden er et stort, moderne henvisnings- og akutdyrehospital i stærk udvikling, der modtager patienter fra hele Midt- og Vestjylland. På Heden arbejder vi med bløddelskirurgi, endoskopisk kirurgi, avanceret ortopædkirurgi, tandkirurgi, CT- og ultralydsscanninger og dermatologiske udredninger. Vi tilbyder hurtigt svar på prøver fra vores in-house laboratorium, og arbejder med genoptræning efter operation i vores fysioterapeutiske afdeling, hvor vores patienter har mulighed for massage eller behandling i waterwalker. Desuden tilbyder vi konsultationer hos vores veterinærsygeplejersker i forbindelse med hvalpebesøg, negleklip og lignende.

På Heden kommer du til at indgå i et stort team på mere end 30 ansatte, hvor tonen er uformel, og hvor alle samarbejder for at sikre vores målsætning om altid at tilbyde vores patienter og klienter den bedst mulige behandling.

Vi tilbyder:
• En spændende hverdag, hvor ingen dage er ens.
• Fantastiske rammer, på et stort dyrehospital med moderne udstyr.
• Stor vægt på faglighed og kompetence.
• Uformel tone i verdens bedste team.
• Rundstykker og kage – langt de fleste fredage.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstiden ligger i tidsrummet 8.00-17.00. Heden har dyrlægevagt døgnet rundt, og du skal være indstillet på at indgå i vagten nogle få gange om året i weekender og på helligdage.

Lyder det som det perfekte match? Eller er du nysgerrig efter at vide mere?

Send din ansøgning til klinikleder Anette Dueholm på ad.heden@vetgruppen.dk,
eller ring på 4545 4792.
Jobstart så hurtigt som muligt, eller efter aftale. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!