Her er et tilbud, som du næsten ikke kan sige nej til!

Vi har nemlig allieret os med Bayer – Animal Health Danmark og arrangerer – sammen med dem – et roadshow, hvor du både kan få mere viden om bl.a. lønforhandling og den nye ferielov samtidig med, at du kan få gode råd til kampagner.

Hvornår?
Vi kommer til

Aarhus, den 30. oktober

Fyn, den 31. oktober, og

Valby, den 1. november.

Hvem kan deltage, og hvad koster det?
Alle kan deltage, og det koster den nette sum af 100 kr.

Du kan vælge at bruge en fridag eller feriedag på dette gode tilbud, eller måske kan du bruge en af dine kursusdage på det, hvis du endnu ikke har brugt dem alle.

Hvad er emnerne?
Vi holder først et oplæg med faglige emner som lønforhandling, den nye ferielov, overenskomst og rettigheder i forbindelse med dit arbejdsliv.

Derefter holder Bayer et oplæg, der grundlæggende handler om salg og marketing. Hvordan kan du på din klinik gennemføre en kampagne, som kan give dine idéer vinger og samtidig have en positiv økonomisk eller markedsføringsmæssig effekt på din klinik.

Endelig er der et indlæg om parasitter. Hvordan får du mest mulig viden om parasitter, og hvordan kan du bruge dine øgede kompetencer både i forhold til din egen løn, men også i forhold til klinikkens værdier.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du ringer eller skriver til os, så sørger vi for, at du bliver tilmeldt. Husk at skrive, hvor du gerne vil deltage.

I god tid inden kursusdagene sender vi meget mere konkret information ud – bl.a. med praktiske oplysninger – som start- og sluttidspunkt og præcise adresser osv.