Nyuddannet søger nye søde kollegaer med høj faglighed

Hej med jer
Jeg står og søger en ny arbejdsplads fra oktober 2020
Jeg er god til at have mange bolde i luften og elsker at have nok at se til, jeg har altid et smil på læben og jeg er fuld af god energi og humor. Faglighed på et højt niveau er meget vigtigt, at gøre tingene halvt er ikke noget for mig, jeg vil være stolt af det arbejde jeg laver. Glade kunder, dyr og klienter er noget jeg stræber efter ved hvert besøg, de fleste kommer kun en gang om året, det er vigtigt at det er en god oplevelse og at stedet er pænt og ryddeligt. Et godt arbejdsmiljø internt betyder meget, godt samarbejde resultere i godt arbejde, jeg går meget op i at passe på mine kollegaer, både mentalt og fysisk, så jeg er hende der husker dig på at drikke vand og løfte med lårene. Jeg nyder at have en varieret arbejdsuge hvor jeg roterer rundt på posterne.

Jeg laver meget tænder på mit nuværende arbejde, det er en af mine passioner, det stammer fra min første læreplads i Norge hvor de er specialiseret i tænder, den forskel det gør for dyrene at have sunde tænder er enorm, og det vil jeg gerne bidrage til.
Jeg er 22 år har egen bil, bor i Kalundborg med kæresten Dennis som er stilladsarbejder og vores to hunde Tibi og Luna, vi har lige købt nyt hus som vi flytter ind i snart. også ELSKER jeg kage
Mvh Isabella Dausel
tlf: 51923233
email: isabelladausel@gmail.com