Liselotte Blendstrup Rasmussen – Bestyrelsesmedlem

  • Uddannet 1990 – autorisation 2011.
  • Suppleant i Veterinærsygeplejerskernes Fagforening
  • Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi anæstesi 2013 

Du kan kontakte Lotte på: liselotteblendstrupvspf@gmail.com

I praksis

Jeg startede som elev i 1987 på Århus Dyrehospital hvorfra jeg blev udlært i 1990. Efterfølgende har været ansat på et par forskellige klinikker bla. På Abild Dyreklinik i Brabrand indtil jeg pr. 01. januar 2002 blev ansat på Langå Dyrehospital.

I Langå var jeg den første sygeplejerske der har været ansat. Derfor har jeg jo haft den fantastiske mulighed at bygge min arbejdsplads og mit arbejde op helt fra bunden. Det har været spændende og meget fantastisk at være med hele vejen i den kæmpe udvikling der er sket.

I maj 2013 afsluttede jeg min efteruddannelse og blev fagveterinærsygelejerske i smådyrsanæstesi.

Jeg har derfor i dag ansvaret for alt anæstesi og smertebehandling af alle dyrene på vores dyrehospital.

Det faglige arbejde

Jeg er i 2016 blevet valgt ind i Veterinærsygeplejerskerne Fagforening som suppleant.  Jeg brænder for jobbet som veterinærsygeplejerske og vil gerne være med til at arbejde for de samme gode vilkår til andre sygeplejersker som jeg selv har.

Jeg tror på at gode arbejdspladser og gode vilkår for både dyrlæger og sygeplejersker samtidig giver de bedste forhold for alle vore patienter og giver glade ejere og glade kolleger.

Privat

Privat er jeg gift med John og vi bor i Randers med vores søn Jonas på 19 og vores datter Laura på 17 år. Vi har to Löwchen hunde, en main coon kat og en huskat med et amputeret bagben.

CV

2002: Ansat på Langå Dyrehospital

1995-1997: Veterinærsygeplejerske på Abild Dyreklinik

1990-1995: Pædagogmedhjælper og lærervikar 

1989-1990: 3. Års elev på Århus Dyrehospital

1988-1989: Laborantelev på Laborantskole i Åbenrå

1987-1988: 1. Års Elev på Århus Dyrehospital

1985-1987: Hetsepasser i Schweiz og diverse småjobs

1985: Matematisk student, Randers AmtsGymnasium.