Kundeansvarlig VSP og butiksbestyrer søges

Randers Dyrehospital vokser og vi søger to medarbejdere, som vil være med til at udfylde de nye rammer med sublim kundeservice, faglig rådgivning og god stemning.

Kundeansvarlig VSP
• Er du uddannet VSP og kunne du tænke dig at være vores telefoniske frontfigur i forhold til kunder?
• Smiler du i telefonen, så det mærkes helt ind i hjertet i den anden ende?
• Er du god til at afdække kundens behov og sætter en ære i god kunderådgivning?
• Er du god til at administrere din tid, bevare overblikket og arbejde systematisk?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Du er uddannet VSP og din primære opgave bliver at stå for den telefoniske kontakt og rådgivning til kunder fra vores kontor. Du får en del administrative opgaver som at besvare e-mails og chat, udsende remindere, følge op på betalinger m.m. Det er en fordel, hvis du har forståelse for bogholderi. Når der er behov for det, giver du gerne en hånd med i butikken.
Stillingen er som udgangspunkt 25-30 timer, og din arbejdstid vil primært ligge kl. 8-14.

Butiksbestyrer og receptionist
• Kunne du tænke dig at få ansvaret for butikken?
• Vil du sørge for, at den altid ser flot og indbydende ud?
• Brænder du for at give patienter og kunder en god og tryg oplevelse fra det øjeblik, de træder ind ad døren?
• Har du let til smil og synes du, at et arbejdsliv sammen med dyr og mennesker er fedt?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Det bliver dit ansvar, at butikken fungerer med varebestilling, kundemodtagelse og hjemsendelse af patienter fra konsultationerne. Du sætter en ære i at afdække kundens behov og rådgive i foder og plejemidler. Samtidig er du i samarbejde med vores markedsføringskonsulent vores ansigt udadtil på bl.a. Facebook og Instagram. Om du er uddannet VSP eller har en anden baggrund er ikke det vigtigste, men derimod at du brænder for kundeservice og har overblik til at få butikken og venteværelset til at shine.
Stillingen er som udgangspunkt 37 timer.

Bliv en del af et superstærkt team: Vi er blandt de 10% med størst arbejdsglæde ifølge aktuelle undersøgelser og arbejder godt sammen. Det værner vi om, og derfor er det vigtigt, at I begge har lyst til at bidrage til det gode arbejdsmiljø. Vi vægter god ledelse, holder jævnlige medarbejdersamtaler og har fokus på faglig og mental udvikling. I får skønne kunder, kolleger og chefer. Derfor kan I glæde jer til den skønneste arbejdsplads med holdånd og god humor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita på klinikken 86421513 eller arbejdsmobil 61469479.
Fuld diskretion er en selvfølge fra vores side.
Ansøgning sendes pr mail til: anita@randersdyrehospital.dk