Klinikchef med receptionistfunktion Hillerød

Har du et stort overblik, kan du holde mange bolde i luften ad gangen og bliver du ikke slået omkuld af vekslende opgaver og travlhed? Så er det måske dig vi mangler.

Vi søger en klinikchef til vores velfungerende hestedyrlægeklinik.

Klinikken består af to dyrlæger, en klinikchef, en staldchef og om sommeren yderligere staldpersonale. Til weekendarbejde og forefaldende opgaver har vi tilknyttet 5 dyrlægestuderende.

Vi spænder vidt, fra arbejde i kørepraksis til komplicerede undersøgelser på klinikken. Vi laver halthedsdiagnostik med blokader, røntgenbilleder og scanning. Vi laver handelsundersøgelser. Vi foretager operationer på stående heste og på liggende føl. Om sommeren har vi stort fokus på reproduktion med alt hvad det indebærer af brunstafprøvning, follikelkontrol, inseminering og tapning af sæd fra hingste. Vi foretager også embryotransfer. Se mere på vores hjemmeside; www.hestedyrlaegerne.dk

Du er moden og serviceminded, du er god til at se hvilke opgaver der skal løses og i hvilken rækkefølge. Du er god til at tale med mennesker. Du er ferm omkring en computer, du har erfaring med fakturering og journalisering, måske endda fra Vetvision. Du er vant til at omgås heste, af alle slags og meget gerne også hingste og gerne fra tapningssituationer. Kan du begå dig i et laboratorium er det et stort plus.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og uden weekendarbejde. I reproduktionssæsonen kan der forekomme arbejde på enkelte helligdage.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til dyrlæge Kiwa Riis-Olesen på tlf. 4031 6768 eller mailto:kiwa@hestedyrlaegerne.dk.

Tiltrædelse 1. marts eller snarest herefter. Ansøgningsfrist 20. januar