Husk at tilmelde dig generalforsamlingen lørdag den 3. oktober ✔️

Selvfølgelig skal du med til generalforsamlingen! Og nu skal du høre, hvorfor det er vigtigt, at netop du deltager.

Fagforeningen er DIN forening. Og fordi dit kontingent dækker de ting, vi laver, er du en slags medejer af foreningen og kan derfor også stille krav og komme med forslag. Den eksisterer og udvikler sig altså kun ved hjælp af input fra dig og dine kolleger.

  • Det er her, du kan få medindflydelse på vigtige ting, som fx kontingent og uddannelse.
  • Det er også her, at du kan komme med forslag til, hvad du ønsker, at fagforeningen skal arbejde med eller udvikle eller tale med arbejdsgiverne om.

Vi arbejder med det, som er vigtigt for dig og dit arbejdsliv, og dine input er derfor meget værdifulde.

Er du AMR?
Arbejdsmiljørepræsentanter rundt omkring i virksomhederne gør et stort stykke arbejde. Men de behøver ikke at gøre det alene.

Vi – i fagforeningen – er altid med på sidelinjen for de tillidsvalgte, som ønsker det. Så hvis man gerne vil støttes i arbejdet som AMR, så er det en god idé at have tæt kontakt til os.

De vigtige beslutninger træffes på generalforsamlingen
…derfor er det vigtigt at deltage – også som almindeligt medlem.

Hvis alt for få deltager, kan man risikere, at beslutninger, som man egentlig ikke er enig i, bliver vedtaget.

Vi har plads til alle – uanset om man har viden om fagforeningens arbejde eller ej, om man har idéerne til store forkromede forslag, eller om man bare gerne vil have sin arbejdsdag til at fungere bedst muligt.

Lønstigning på næsten 2.000 kr.
I et af de næste nyhedsbreve bringer vi en artikel, der beskriver alle de mange varierede ting, vi arbejder med. Men kort fortalt så går langt det meste af vores tid med at besvare spørgsmål fra jer, medlemmer, og ikke mindst at snakke med jeres arbejdsgivere for at skabe bedre vilkår.

Vi bruger også meget tid på at tale med arbejdsgivernes organisationer op til og imellem overenskomstforhandlingerne. Blandt andet derfor har vi fra august 2018 og frem til nu haft en basis-lønstigning på samlet set lige under 2.000 kroner om måneden.

Vi vil så gerne i dialog med jer
Vi har indtryk af, at I rigtig gerne vil se os rundt om i landet, og der er flere gange blevet efterspurgt medlemsmøder tæt på, hvor I er. Og vi vil rigtig gerne i dialog med jer og tager gerne ud i landet. Men selvom vi rigtig gerne vil, så er vores tid begrænset, da vi jo kun er få mennesker om opgaven.

Vi har derfor valgt at lægge generalforsamlingen lige midt i det hele – nemlig på Hotel Nyborg Strand – og vi betaler transporten (svarende til billigste offentlige transport).

Fællesarrangement med DDD
Du har også mulighed for at deltage i fællesarrangementet lørdag kl. 11.15, hvor Anne-Marie Dahl fra virksomheden Futuria ApS vil fortælle om tiden efter coronakrisen. Her kan du høre Anne-Maries bud på, hvilke konsekvenser det vil få både på vores arbejdsliv og på vores private liv – herunder både vores liv som forbrugere og vores sociale liv.

Der er lagt op til et spændende foredrag, som vi også håber, at du har mulighed for at deltage i.

I løbet af dagen er der rig mulighed for at få snakket med kolleger fra andre dele af landet og med bestyrelsen, og vi glæder os så meget til at se dig.

Mange sensommerhilsner fra

Malene
Formand

Generalforsamlingen er vigtig – også for dig. Foto: Shutterstock