HERFØLGE DYREKLINIK SØGER VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Vi søger 1 veterinærsygeplejerske til vores velfungerende klinik, med et team som består af 4 dyrlæger, 3 VSP’er (med dig), 1 dyrlægestuderende og 1 VSP-elev.

Vi er en moderne blandet praksis, som stadig holder fast i at have en personlig kontakt til vores klienter og vi er en meget serviceminded klinik.
Vi råder over det meste udstyr til en moderne behandling bl.a. forberedelses- og operationsafdeling, særskilte burrum til hunde og katte, isolation, in house lab, røntgen, UL-scanner, tandrøntgen, laser, waterwalker mm.

Vi søger en VSP med en all-round kompetence profil. Altså en der både kan hjælpe på operationsafdelingen, ved indlagte patienter, ved konsultationer, passe reception og telefon, oplærer elever, hjælpe med rengøring, bestilling af varer/butik og meget mere. Hvis man har nogen specifikke interesseområder, hører vi gerne om det.
Klinikkens vsp’er arbejder primært ved smådyrene, men laver laboratoriearbejde og svare telefon vedrørende stordyrsdelen.

Timetal er efter aftale, der er mulighed for både deltid og fuldtid. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi forventer, at du er glad, smilende, god til at arbejde selvstændigt, have travlt og have mange bolde i luften samtidig. Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads med gode kollegaer, godt humør, mulighed for indflydelse på eget arbejde, frihed under ansvar og personalegoder (bl.a. sundhedsforsikring).
Klinikken er medlem af Vetfamily og har Vetplan.

Lyder ovenstående som noget du kan nikke genkendende til, så er det lige dig, vi mangler.
Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til klinikken på tlf. 56283010
Send din ansøgning til info@herfolge-dyreklinik.dk senest d. 01/11-21.
Samtaler afholdes løbende.