Har du husket at udnytte alle dine medlemsfordele?

Vidste du, at du får gratis juridisk rådgivning og oprettelse af testamente. Desuden billige forsikringer, gratis webkurser og rabat i butikker og netshops.

Måske har brugt os til at hjælpe dig med for eksempel en arbejdsskade, sygdom eller fyring. Det er jo en af de primære fordele ved at være medlem af en fagforening.

Men selv hvis du ikke har haft brug for os i sådanne sager, har du mange fordele som medlem af Veterinærsygeplejerskernes Fagforening. Du kan få en masse kontante besparelser, hvis du udnytter mulighederne. Du får nogle af dine fordele her.

Gratis juridisk rådgivning
Du får juridisk rådgivning, hvis der opstår problemer på din arbejdsplads. Hos Testaviva kan du også få hjælp til at oprette juridiske aftaler i dit private liv. Helt gratis kan du oprette testamente, samejekontrakt, begunstigelseserklæring og ægtepagt, og du kan desuden få op til 5 timers rådgivning hvert år. Du kan også få hjælp til at få lavet en fremtidsfuldmagt. Du får 5 gode grunde til at oprette en fremtidsfuldmagt i nyhedsbrevet i november måned.

Billige forsikringer
Dit medlemskab indeholder en gruppelivsforsikring.

Desuden får du rabat, hvis du tegner andre forsikringer hos Alka, som ligger i top ved sammenlignende tests på pris og kvalitet.

Du er automatisk tilmeldt fritidsulykkesforsikringen hos Alka. Du betaler kun 39 kroner om måneden (2020). Vil du ikke have forsikringen, kan du melde den fra.

Vær opmærksom på, at du godt kan få erstatning fra 2 fritidsulykkesforsikringer, for eksempel hvis du selv har en fritidsulykkesforsikring eller en ulykkesforsikring på din rejseforsikring.

 Kontante fordele og rabatter
Du kan spare penge, når du handler med dit medlemskort PlusKort. Der er også en app, du kan downloade. Pluskortet giver dig rabat i mere end 1.300 butikker og webshops.

Du kan desuden få et kort til Forbrugsforeningen. Med et forbrugsforeningskort kan du spare penge i mere end 4.500 butikker, restauranter og webshops overalt i Danmark. Du får bonus på alt, også hvis det er på tilbud. Årets samlede rabatter udbetales i december måned og det luner i “lommen” i en måned med julegaveindkøb.

Gratis adgang på Arbejdermuseet i København
Det er helt gratis for dig at besøge Arbejdermuseet året rundt, og du kan desuden tage en ledsager med. Børn under 18 år har gratis adgang. På museet får I rabat i cafeen og butikken. Grundet corona kan det pt. være en fordel at bestille sine billetter i forvejen, for at være sikker på der er plads. Det kan du gøre her

Her i den søde juletid fra den 20. november og frem til den 30. december er der en masse julehygge – bla. skattejagt og muligheden for at lave garnnisser mm.

Kom på kursus, når det passer dig
Som medlem af Veterinærsygeplejerskernes Fagforening har du en masse onlinekurser, som du kan tage hjemmefra på din computer, mobil eller tablet, når det passer ind i din planlægning. Du kan blandt andet lære om IT, sociale medier, sprog og virksomhedsøkonomi.

Se alle dine kontante fordele her

Dit medlemskab af Veterinærsygeplejerskernes Fagforening giver dig mulighed for at spare penge, blandt andet når du køber tøj. Foto: Shutterstock