Gå ikke glip af spændende ny inspiration

Sæt et stort kryds i kalenderen den 2. og 3. oktober 2020, hvor årsmødet byder på en masse oplæg og foredrag – og ikke mindst vores generalforsamling.

Årsmødet bliver i år afholdt på Aalborg Kongres og Kultur Center, og hvis du heller ikke vil gå glip af alle de spændende og inspirerende oplæg og vores generalforsamling, så er det nu, at du skal afsætte fredag den 2. og lørdag den 3. oktober 2020.

Fredag den 2. oktober
Vi starter fredag kl. 9:00, hvor dyrlæge Julie Pio Kragelund holder oplæg om sår – herunder pleje og behandling – ”do’s and dont´s”, sårtyper samt teorien bag forbindinger og anlægningsteknikker. Julies oplæg varierer over dette tema hen over hele dagen.

På spor 2 har vi fornøjelsen af Dr. David Bradley, der kommer rejsende helt fra England for at lære os om alt, hvad der er værd at vide indenfor laserterapi. Emnerne er blandt andet lacer physics and science, treatment discussion/protocols, clinical case studies, og der er “hands on” om eftermiddagen med forskellige cases. De præcise overskrifter er endnu ikke helt på plads.

Fredag aften er der vanen tro fælles middag og fest. Dette starter med velkomstdrink kl. 19.

Lørdag den 3. oktober
Dagen starter igen kl. 9:00 med Dr. David Bradley i spor 1. Lørdag formiddag vil primært være praktisk orienteret.

Generalforsamling

Vores generalforsamling ligger i år lørdag fra 11:00 til 12:30.

Du er velkommen på generalforsamlingen – også selvom du ikke har mulighed for at deltage på hele årsmødet. Vi betaler din transport.

Efter generalforsamling og frokost fortsætter dyrlæge Julie Pio Kragelund i spor 1, og fortæller om behandling af sårrand på kadaver og anlægning af forbinding på levende hunde.

I spor 2 er dyrlæge Astrid Birch Kjærgaard på hele dagen med ICU og forskellige emner, såsom triage, shock og væsketerapi, kramper og forgiftninger, pancreatitis og dyspnøe.

Kære veterinærsygeplejerske i Ålborg og omegn
Bor du i Ålborg og omegn, og har du en sød, rolig og tålmodig hund, der brænder for at få anlagt diverse forbindinger i et par timer lørdag eftermiddag, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til Sarah på sarahhjorth@hotmail.dk, hvis vi må låne din hund.

 

Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor årsmødet og generalforsamlingen afholdes i år.
Foto: Aalborg Kongres og Kultur Center