Fyns Internat søger VSP med speciale i kat

Du har en faglig baggrund som veterinærsygeplejerske. Det er et ufravigeligt krav!
Og din viden om kat er stor, både ift. pasning, pleje, sygdomme og adfærd

Du vil blive en fast del af vores katteteam og vi forventer kvalificeret know how. Vi hjælper hvert år over 1700 katte. Mest fordi katten desværre ikke har nogen status i mange menneskers øjne. Og fordi politikerne lukker øjnene for et gigantisk problem og ikke får lavet den kattelov som vi efterspørger. Du forestår, sammen med de øvrige i katteteamet, vurdering, match og formidling. Og er kontaktperson for vores mange plejefamilier. Dem har vi 160 af…………og de hjælper os årligt med over 1000 katte!

Du har et godt allround kendskab til pasning og pleje af kat, hund, kanin og gerne andre små familiedyr. For selvom du er i katteteamet, forventer vi at du kan varetage alle opgaverne på internatet. Også at assistere vores dyrlæge lejlighedsvis
Du trives i en travl hverdag og i et beredskab hvor ingen kender dagen før den er omme. Du evner at have mange bolde i luften og bevare overblikket, også selvom dagen er travl. Meget travl.

Du kan formidle et budskab i øjenhøjde med folk. Er god til at kommunikere, både i skrift og tale. Og du er klar til at gøre en forskel. Så vores dyr kommer ud i de helt rigtige hjem. Vi har en meget stor berøringsflade, både med kunder, plejefamilier og mennesker i nød. Derfor er det vigtigt for os at du kan kommunikere både i skrift og tale på dansk
Du får en flok kollegaer med faglig sparring og en meget stor gruppe af frivillige, som har deres daglige gang på internatet. Vi er et godt team, som deles om alle de opgaver der er. Og vi brænder for det. Du er teamplayer og tror på at sammen er vi bedst.

Du har gode ben……for vi går mange km. om dagen. Og et robust sind, for denne arbejdsplads er fyldt med følelser hver eneste dag. Du interesserer dig for adfærd, aktivering og træning. For hos os sidder dyrene ikke bare og venter.

Du trives med skiftende arbejdstider. Vi har åbent hver dag fra kl. 7 morgen til 21 aften, 365 dage om året. Også når det er jul, påske, pinse og weekend. Du skal påregne 2 aftenvagter om ugen og arbejde hver 3. weekend. Vi har overenskomst med 3F.

Er det dig, så send din ansøgning til internatsleder Lene Frahm i nedenstående link. Vi modtager ikke ansøgninger på mail eller ved personligt fremmøde
Eller kender du lige den rette, så del gerne opslaget
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at rette henvendelse på telefon 50600484

Stillingen er en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen. Vi holder løbende samtaler til vi finder den rette. Så har du interesse og kan imødekomme vores forventninger, så skal du til tasterne nu, for vi mangler dig nu. Fyns Internat er beliggende Store Landevej 33, 5592 Ejby.

Om Fyns Internat
På Fyns Internat hjælper vi hvert år over 150 hunde ud i nye hjem. Vi dækker både Fyn, Sønderjylland og Trekantområdet, og vores beredskab står klar 365 dage om året til at tage hånd om alle mindre familiedyr.

Læs mere om Fyns Internat her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/fyns-internat

ANSØG NU
Send din ansøgning via dette link: https://app.elvium.com/da/positions/10306/c/applications/new
Bemærk vi tager ikke imod ansøgninger på mail eller ved personligt fremmøde. Alle ansøgninger skal uploades på ovenstående link. Ansøgninger der bliver sendt via mail slettes.

Vi benytter et rekrutteringssystem til at modtage og behandle din ansøgning.
Læs mere om hvordan vi behandler dine data i forbindelse med rekruttering her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/privatlivspolitik