Fyns internat søger ny kollega med speciale i hunde

Du har en faglig baggrund som certificeret adfærdsbehandler i hunde eller har papir på instruktørniveau, og er på vej til at uddanne dig i hundeadfærd.
Alternativt er du uddannet veterinærsygeplejerske med erfaring og interesse i hunde, og gerne vil specialisere dig yderligere i den retning. Ovenstående er et krav

Du vil blive en fast del af vores hundeteam, og vi forventer kvalificeret ”know how”. Vi hjælper hvert år over 200 hunde i nye hjem. En del af dem er ”hunde med særlige behov”. Du har et solidt kendskab til mange forskellige hunderacer. Din værktøjskasse er i orden, når det gælder adfærd, problemadfærd og træning af dette. Du forestår, sammen med de øvrige i hundeteamet, interview, match og formidling. Du er med til at tilrettelægge den rigtige træning, og du har kendskab til klikkertræning. Vi har også hundepension, hvor hundene skal aktiveres hver dag.

Du har et godt allround kendskab til pasning og pleje af kat, kanin og gerne andre små familiedyr. For selvom du er i hundeteamet, forventer vi, at du kan varetage alle opgaverne på internatet. Lejlighedsvis skal du også assistere vores dyrlæge.
Du trives i en travl hverdag og i et beredskab, hvor ingen kender dagen, før den er omme. Du evner at have mange bolde i luften og bevare overblikket, også selvom dagen er travl. Du er en god teamplayer og ved, at sammen er vi bedst.

Du kan formidle et budskab i øjenhøjde med folk. Er god til at kommunikere, både i skrift og tale. Du er interesseret i at gøre en forskel, så vores dyr kommer ud til de helt rigtige hjem.
Vi bruger IT-systemer til vores administrative arbejde, så vi forventer, at du lærer at betjene disse.
Du får gode kollegaer, som du vil sparre med fagligt, og du skal evne at samarbejde med en stor gruppe frivillige, som har deres daglige gang på internatet. Vi er et godt team, som deles om alle de opgaver der er. Og vi brænder for det.

Du har gode ben, for vi går mange kilometer om dagen. Du er fysisk robust, for vi håndterer en del store hunde, som ikke er ret trænet eller har lært at gå i snor. Du har et sind, hvor du kan rumme mange følelser hver dag. Du interesserer dig for adfærd, aktivering og træning. For hos os sidder dyrene ikke bare og venter.

Du trives med skiftende arbejdstider. Vi har åbent hver dag fra kl. 07 til 21, 365 dage om året. Du skal forvente vagter i helligedage og weekender. Du skal påregne 2 aftenvagter om ugen og arbejde hver 3. weekend. Vi har overenskomst med 3F.

Matcher du ovenstående så send din ansøgning via dette link. Vi modtager ikke ansøgninger på mail eller ved personligt fremmøde.
Del gerne opslaget, hvis du kender en, som er egnet til stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse på telefon 50600484

Stillingen er 37 timer om ugen med start d. 1. juni. Samtaler afholdes løbende til vi har fundet den rette kandidat. Fyns Internat er ejet af Dyrenes Beskyttelse, og er beliggende på Store Landevej 33, 5592 Ejby. Der er dårlig offentlig transportmulighed

Vi benytter et rekrutteringssystem til at modtage og behandle din ansøgning.
Læs mere om hvordan vi behandler dine data i forbindelse med rekruttering her.

https://app.elvium.com/da/positions/12271/c/applications/new