Fast stilling til Autoriseret Veterinærsygeplejerske Ribe-egnens Dyrlæger

 

 

Trives du med mange bolde i luften, en hverdag fuld af overraskelser, og en bred og varieret vifte af opgaver og ansvar? Er du disciplineret, positiv, løsningsorienteret og udadvendt? Kan du dit fag til fingerspidserne og udfører det professionelt og empatisk overfor både patienter og deres ejere? Så er du måske vores nye Veterinærsygeplejerske.

Jobbet

Vores klinik er i positiv udvikling både hvad angår Kunder, organisation og specialisering. Vi søger derfor en ny sygeplejerske, til vores dygtige team på smådyrsklinikken. Vi er en moderne, velrenommeret og ISO-certificeret klinik, som indgår i en blandet praksis, hvor vi også har 10 ud kørende landdyrlæger. Du vil blive en del af et velfungerende klinikteam, som er karakteriseret af høj faglighed, samarbejde og stort engagement. Vores team består af 6 dyrlæger, 7 veterinærsygeplejersker og 3 VSP.-elever, som alle står klar med sparring, support og imødekommenhed.

Vi er kompetente, specialuddannede og fuldt udstyret på bl.a. følgende områder:

Ortopædi: Artroskopi, knogler, digital røntgen samt henvisningsklinik for HD-optagelser
• Reproduktion: Progesteron test, sædundersøgelse, køleafsendelse, tapning og inseminering
Mave/Tarme: Intern medicin, gastro- og bronkoskopi mm.
Dermatologi: Udredning, øreundersøgelse og øreskyl
Tænder: 2 units, digital røntgen samt henvisningsklinik for special tandbehandling
Rehabilitering: Massage, kiropraktik, laserbehandling, samt genoptræningsrum
• Operation på op til 6 stationer med bedøvelse/sevoflofordamper, overvågning mm.
• Samt eget laboratorie

Du vil indgå i en kultur baseret på respekt, ligeværd og ansvarlighed overfor kollegaer, kunder og patienter. Vi værdsætter nytænkning og kreativitet samt kort vej fra ord til handling. For en sygeplejerske med det rette drive, vil der være rig mulighed for udvikling og ansvar.

Opgaverne

Opgaverne på klinikken er mange og varierede. Derfor tager vi udgangspunkt i dine kompetencer og ambitioner og finder sammen den rolle der giver mening for både sygeplejerske og klinik.

Den ideelle kandidat

Professionel behandling, god service og tillid er hjørnesten i vores klinik:

Derfor er du som sygeplejerske faglig stærk, selvhjulpen, disciplineret og positiv. Samtidig formår du at være lydhør og empatisk, så patienter og kunder føler sig i kompetente og trygge hænder.

Udover høj faglighed, er det vigtigt at du besidder evnen til at arbejde løsningsorienteret, tage initiativ og holde mange bolde i luften på samme tid, uden at miste overblikket.

Vi er meget dedikeret i forhold til vores arbejdsplads og værner om det gode arbejdsmiljø. Derfor er det særdeles vigtigt, at du er team player, kan samarbejde, dele viden og erfaring, og ikke mindst skal du kunne spille holdet stærkt og humøret højt.

Udover at have gode interpersonelle evner, skal du som sygeplejerske have erfaring med arbejdet på en smådyrsklinik. Kan du bidrage til eller udvide vores speciale områder eller har du kompetencer indenfor anæstesi, vægter vi det højt.

Om virksomheden

Hos Ribe-egnens Dyrlæger er vi en kombineret praksis, med både smådyrsklinik og produktionsdyrs praksis. Både virksomheden og brancherne befinder sig i en spændende tid med forandringer og nye muligheder. F.eks har vi lige opnået udmærkelsen: Cat Friendly Clinic GOLD som led i en ny strategi på katte området.

Med 34 medarbejdere er Ribe-egnens Dyrlæger en af de større dyrlægevirksomheder i landet. Dette er resultatet af en proaktiv og fremsynet forretning, hvor vi ikke har været bange for at udfordre normerne og gå nye veje. Vi bygger på viden og ideer, som realiseres via et Klinikråd med medarbejderrepræsentation, som sætter retning, sikrer udvikling og beslutningsdygtighed. Ribe-egnens Dyrlæger ejes af 5 dyrlæger, der alle arbejder i virksomheden, og sammen udgør bestyrelsen.

Stilling og ansøgning

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden fordeler sig på hverdage mellem 07:00 og 17:30. Du vil få Sundhedsforsikring, madordning, tøj og sko mm. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning og CV bedes sendt til jbh@ribedyreklinik.dk mrk. “Veterinærsygeplejerske”. Ansøgningsfrist er 15. juli 2020, men vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Forretningsfører Jeanette Bloch Hansen på tlf.: 75410300.

Vi ser frem til at høre fra dig.