Fagveterinærsygeplejerske med interesse for ledelse

Dansk Dyreværn Århus søger veterinærsygeplejerske med interesse for ledelse. Dyrenes Beskyttelse er fusioneret med Dansk Dyreværn Århus og i den forbindelse skal vi have styrket teamet, hos Dansk Dyreværn Århus.

For at kunne komme i betragtning til stillingen skal du have en faglig baggrund som veterinærsygeplejerske og meget gerne med en overbygning som fagveterinærsygeplejerske. Det er vigtigt at du har interesse for ledelse. Der vil være mulighed for en stilling som souschef for den rette kandidat.

Du er veterinærsygeplejerske med stor viden omkring husdyr. Det er af betydning, at du har viden om pasning, pleje, sygdomme og adfærd særligt ift. hunde og katte.

Du har et godt allround kendskab til pasning og pleje af katte, hunde, kaniner og gerne andre små familiedyr. Du interesserer dig for adfærd, aktivering og træning. For hos os sidder dyrene ikke bare og venter.

Vi forventer, at du kan varetage alle opgaverne på internatet, og assistere vores eksterne dyrlæge, som kommer på internatet to gange om ugen.

Du trives i en travl hverdag og i et beredskab, hvor ingen kender dagen, før den er omme. Du evner at have mange bolde i luften, og du bevarer overblikket – også når det går stærkt.

Du er god til at kommunikere både i skrift og tale og kan formidle et budskab i øjenhøjde. Derudover er det vigtigt, at du er klar til at gøre en forskel, så vores dyr kommer ud til de rigtige familier.

Du får mange gode kollegaer, som vil være dine faglige sparringspartnere. Du vil også skulle samarbejde med de mange frivillige, som har deres daglige gang på internatet.

Vi er et godt team og deles om alle de opgaver, der er, for vi brænder for vores arbejde. Du er teamplayer og tror på, at sammen er vi bedst.
Det er vigtigt, at du har gode ben, for vi går mange kilometer hver eneste dag. Et robust sind er en fordel, da det kan være psykisk hårdt at arbejde med dyr i nød.

Stillingen er en 37 timer om ugen med skiftende arbejdstider. Vi har åbent hver dag fra kl. 7 morgen til 21 aften, 365 dage om året. Det betyder, at vi har åbent både i weekenden, jul, påske og pinse.

Du skal påregne 2 aftenvagter om ugen og arbejde hver 3. weekend. Vi har overenskomst med 3F
Kender du lige den rette person til stillingen, så må du gerne dele stillingsopslaget.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til internatsleder Karina Fisker på kfi@dyrenesbeskyttelse.dk.

Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, til vi finder den rette. Så har du interesse og kan imødekomme vores forventninger, skal du søge via dette link

se mere på vores hjemmeside her