Årsmøde 2013

Hvert år i november holder Den Danske Dyrlægeforenings Sektion vedr. Hund, Kat og Smådyr og Veterinærsygeplejerskernes Fagforening årsmøde på Hotel SAS Radisson i Aarhus. Årsmødet byder på faglige forelæsninger med internationale forelæsere, en stor udstilling, hvor branchens leverandører præsenterer alt det sidste nye og ikke mindst et godt socialt program, der slutter med gallafesten lørdag aften. Hovedsponsoren i år var Kruuse. Der er 645 deltagere til dette års årsmøde, hvoraf de 175 var vsp’ er og 225 var dyrlæger.

Stand

beretningaarsmode2013-1Alle bestyrelsesmedlemmer fra Veterinærsygeplejerskernes Fagforening på nær en var mødt op til årsmødet. Kontorets sekretær Anne deltog også. Vi havde igen stand ved udgangen til foredragssalene, så der var mulighed for at, stille faglige spørgsmål, få udleveret foldere om foreningen, deltage i vores konkurrence eller blot komme over og sige hej. Vi havde især sat fokus på OK kampagnen og vores konkurrence var præget af spørgsmål omkring røntgensikkerhed. Flyer til vores VSP dag 1. marts 2014 blev også udleveret, så sæt endelig kryds i kalenderen og mød op til en fantastisk dag.

Det faglige program for veterinærsygeplejersker:

beretningaarsmode2013-2 copyDet faglige program indeholdt mange spændende emner for både dyrlæger og veterinærsygeplejersker, så der var noget for enhver smag. Fredagens foredragsholder på veterinærsygeplejerskernes program var Dorte Rande der fortalte om kaniner, så her var der rig mulighed for indsigt i sundhed, sygdom, ernæring og tænder. Lørdagens foredragsholdere var Lotte Davids Den gode stemning på klinikken. Tina Fabricius Ud med lederskabet – om lederskab mellem ejer og hund. I år holdt Fagveterinærsygeplejerskerne i Klinisk Etologi foredrag for de adfærdsinteresserede. Blandt foredragsholderne var Lene Scott Hansson, Monika Buske og Tanja Ravnborg. Deltagerne var gode til at stille spørgsmål og diskutere cases.

Udstillerne:

Der var mange udstillere fra branchens leverandører med til Årsmødet med spændende
nyheder, produkter og konkurrencer, hvor flotte præmier var på højkant.

Underholdning fredag aften:

Mick Øgendahl sørgede for aftenens underholdning. Der var rig mulighed for at få rørt lattermusklerne.

Prisen til Årets Praktiserende Veterinærsygeplejerske blev traditionens tro uddelt af Merial. Med til overrækkelsen på scenen var der foruden Merial, Trine Elkjær og Jens Eslau fra SvHKS og Malene Brendorp Meyer, formand for Veterinærsygeplejerskernes Fagforening. Prisen i år var en samlet pris der gik til Tina Sørensen, Maibrit Groesen og Karina Blichfeldt fra Dyrlægegruppen Frijsenborg. Et stort tillykke til dem alle tre.

Gallafest lørdag aften

beretningaarsmode2013-3 copyÅrsmødet sluttede traditionen tro med en gallafest med middag, taler og overrækkelse af præmier fra konkurrencer på standene Kruuse afholdt en Photo konkurrence fredag aften, hvor man kunne klæde sig ud og blive fotograferet. Folk gik til
opgaven og det kom der en masse flotte, sjove og uforglemmelige minder ud af. Der blev ved afstemning udvalgt de 3 bedste fotos, hvor præmien var en Smartbox, samt udtrukket en vinder af et rejsegavekort på 5.000 kr.

Tak til deltagere, sponsorer og samarbejdspartnere:
En stor tak skal lyde til alle Jer, der var forbi vores stand og også til årsmødets sponsorer,
uden hvem arrangementet slet ikke var muligt.

Også en stor tak til SvHKS for et rigtig godt samarbejde om planlægningen af årsmødet. Vi
gentager meget gerne succesen næste år.

Næste års årsmøde

Der går ikke lang tid, fra ét årsmøde er slut, til planlægningen af et nyt starter. Husk at
sende os dine idéer og ønsker til faglige emner og foredragsholdere – vi er meget åbne for
forslag. Kontakt os endelig på vf@forbundet.dk eller tlf.: 35 47 36 17

Bestyrelsesmedlem Anja Stoffers
Boehringer Ingelheim Animal Health Nordic’s pris “Årets Praktiserende Veterinærsygeplejerske” blev til “Årets veterinærsygeplejerske(r)” 2013

Igen i år blev Boehringer Ingelheim Animal Health Nordic’s pris til årets praktiserende veterinærsygeplejerske uddelt i forbindelse med SvHKS’s årsmøde i Århus. I alt ni indstillinger var modtaget af udvalget inden nomineringsfristen udløb. Denne gang var det ikke mindre end tre VSP’er der løb med prisen. Tina Sørensen, Maibritt Groesen og Karina Blichfeldt, der til […]

Læs mere