Er du vores nye kollega?

Tune Dyreklinik søger VSP til at indgå i vores 8-mands store team af dyrlæger og VSP’er.

Klinikken består af en smådyrsklinik og en udkørende hestepraksis. Klinikken er grundlagt i 2011 og holder til i egne nyistandsatte lokaler fra 2017. Der er alle moderne faciliteter indenfor IDEXX laboratorie, anæstesi, operation, tandbehandling, røntgen, ultralyd, waterwalker, etc.

Vi søger en VSP med højt humør og gode samarbejdsevner. Vi har travlt! Du skal trives med en til tider hektisk arbejdsdag men samtidig bevare roen og arbejdsglæden. Stillingen byder på mange spændende patienter, søde klienter og sjove (nogen vil sige skøre) kollegaer. Vi er i en konstant udvikling, ofte er der ikke langt fra tanke til handling; med andre ord er det her en stilling, hvor man i den grad får muligheden for at påvirke klinikkens og egen fremtid. Det er ikke et krav, men ønsket om faglig udvikling er et plus.

Stillingen er helst 30-37 timer, klinikkens åbningstid er placeret mandag-fredag kl. 8-17. Rimelig og god løn gives. Ingen VSP vagtordning, men klinikkens dyrlæger afholder egen smådyrsvagt og hestedyrlægerne indgår i et større vagtsamarbejde.

Ring gerne til Signe på 23615333 hvis ovenstående har vakt din interesse, eller send blot din ansøgning til tunedyreklinik@gmail.com