Er du vant til at få ros for din indsats? Avedøre Dyreklinik

Avedøre Dyreklinik søger veterinærsygeplejerske

Avedøre Dyreklinik i Hvidovre søger en ny kollega. Er du VSP og kunne tænke dig at prøve nye græsgange, så kig med her:

Slået op af VetFamily Danmark i Torsdag den 28. maj 2020

Avedøre Dyreklinik er i fortsat udvikling og søger en ny kollega snarest muligt.

Vi er en centralt beliggende klinik i Avedøre med offentlige transportmidler til døren.
Klinikken beskæftiger i dag 3 dyrlæger, 3 vsp. og 2 elever. Vi tilbyder et bredt behandlingsrepertoire, en høj servicestandard og en venlig og hyggelig omgangstone.

Hos os er vi fælles om opgaverne
Vi vægter arbejdsglæde, højt humør og en positiv indstilling til hverdagen og håber, du kan bidrage til dette… Om du i din fritid pusler om dine planter som Tanja, træner jagthunde som Pernille eller interesser dig for noget helt tredje, så glæder vi os til at lære dig at kende.

Vi er et godt samarbejdet team med en høj fællesskabsfølelse. Vi arbejder efter princippet om at alle er lige meget værd, at vi hjælpes ad, og at vi sammen skal videreudvikle både egne færdigheder og klinikkens ambitionsniveau.

Avedøre Dyreklinik er i løbende udvikling og disponerer over moderne teknisk udstyr, in-house lab., digital røntgen, udfører kikkert-kirurgi mm. Hos os værdsættes veterinærsygeplejerskernes opgaver og evne til at dygtiggøre sig.

Dine kommende arbejdsopgaver
Dit arbejde vil bestå i almene sygeplejeopgaver, assistance på operationsstuen, overvågning af anæstesi, tandbehandlinger og receptionsarbejde.

Vi tilbyder en vagtfri stilling på 37 timer, men 30-37 timer kan forhandles. Tiltrædelse snarest muligt.

Nu skal du på banen!
Ønsker du at høre nærmere om jobbet er du velkommen til at kontakte Lars Bistrup på 36786844 eller pr. mail lars.bistrup@avedoeredyreklinik.dk.

VetFamily hjælper Avedøre Dyreklinik med at besætte stillingen. Du bedes sende dit CV til Anja Mikkelsen på anja.mikkelsen@vetfamily.dk. Du kan også give et kald eller sende en kort video om dig selv til 42801010. Vi ser frem til at høre fra dig.