Er du også klar til generalforsamlingen og årsmødet?

Der er mange spændende oplæg, mulighed for at få en snak med formanden og de andre bestyrelsesmedlemmer, få overenskomsten med under armen og meget andet.

Her får du et overblik over, hvad der skal ske.

Årsmødet starter fredag den 27. september, og vi har fået nogle fantastiske foredragsholdere til at gøre os klogere på det, vi arbejder med til daglig.

Under hele årsmødet har Veterinærsygeplejerskernes Fagforening en stand. Her kan du komme og “flip-flappe” med Karin og Malene eller bare få en snak om foreningen og bestyrelsesarbejdet. Og så kan du hente den spritny-underskrevne overenskomst på standen.

Lige her kan du læse, hvorfor overenskomsten var så længe undervejs, og naturligvis også downloade den i sin fulde længde. 

 

Fredag

Laboratoriediagnostik

Fredag kommer dyrlæge Niels Henrik Lund og dyrlæge Steen Engermann med flere oplæg indenfor området Laboratoriediagnostik både i teori og med praktiske eksempler.

Se præsentationen af Niels her.

 

FagVSP med speciale i tænder: Hvordan bruger man uddannelsen

Fredag er også dagen, hvor du om formiddagen kan følge Heidi Printiau Andreasen fra Anicura Rynkeby Dyreklinik på Fyn. Hun har været færdiguddannet VSP siden 2005, men er helt ny i disciplinen at holde oplæg for en større gruppe. Hun fortæller om, hvordan hun bruger sin uddannelse og mere specifikt om den gode tandbehandling.

Se præsentationen af Heidi her.

 

Dyrs følelser

Fredag eftermiddag er det dyrlæge Pernille Blok-Riisoms tur til at fortælle om dyrs følelser.

Her kan du læse mere om fredagens faglige program.

 

GENERALFORSAMLING

Fredag kl. 16.30 starter vores generalforsamling.

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen ved at skrive til Karin på vf@forbundet.dk.

Her kan du se indkaldelsen til generalforsamlingen.

Nederst i indkaldelsen, kan du også finde dagsordenen og vedtægterne.

Vær opmærksom på, at der er et forslag med omkring at give bestyrelsen mandat til at ændre Landssammenslutningens navn. Det kan være relevant, hvis man på et tidspunkt skulle ønske at optage andre faggrupper. Mød op og hør mere om dette. Det kan også være, at lige præcis du har et godt forslag til et nyt navn.

 

Bestyrelsen

Som du kan se i vores nyhedsbrev og på vores Facebookside kommer vi til at mangle nye hoveder i bestyrelsen. Hvis det er noget for dig at være med til at sætte dagsordenen, at få indflydelse på dine egne og dine kollegers arbejdsforhold og at få et større kendskab til arbejdet i din fagforening, så er du lige den, vi skal bruge til bestyrelsesarbejdet.

Se mere om bestyrelsesarbejdet her.

 

Foredrag om AMR 2019

I slutningen af generalforsamlingen vil Niels Munch Kofoed, som er ansat i FIU som projektleder på fagbevægelsens største arbejdsmiljøkampane nogensinde – Arbejdsmiljørepræsentant 2019, holde et foredrag om ansvarligt arbejdsmiljø, og hvordan vi støtter op som kolleger til Arbejdsmiljørepræsentanten.

 

Og det søde…

Vi vil byde på champagne og snacks under generalforsamlingen, og vi håber at vi sammen får et par hyggelige timer.

 

Middag og fest

Kort efter generalforsamlingen starter årsmødets store fællesmiddag og fest.

 

Lørdag

Trivslen i Dyrlægepraksis

Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening vil i samarbejde med Veterinærsygeplejerskernes Fagforening og Ansatte Dyrlægers Organisation gennemføre en spørgeskemaundersøgelse om trivslen i dyrlægepraksis. Hør mere om dette lørdag morgen fra 9:50 – 10:30 på årsmødet.

 

Avanceret Laboratoriediagnostik

Lørdagen står også i Laboratoriediagnostikkens tegn, hvor det igen er dyrlægerne Henrik Lund og Steen Engermann, der står for oplæggene. Lørdagens oplæg er på et mere avanceret niveau, hvor oplægget fredag er på basisniveau.

 

Kaniner

Herudover kan du gennem hele lørdagen høre oplæg fra veterinærsygeplejerske Jo Hinde om kaniner, og hvordan man giver dem den bedste behandling på klinikken.

Du kan læse mere om Jo Hinde her.

Heidi Printiau Andreasen fra Anicura Rynkeby Dyreklinik og dyrlæge Niels Henrik Lund