Engageret VSP søger job

Pænt goddag.
Jeg hedder Karina. Jeg arbejder pt i en opsagt stilling hos Trekantens Dyrlæger. Her har jeg siden december 2016 haft ansvaret for den daglige drift af en af vores satellitklinikker. Jeg blev udlært fra Greve Dyrehospital i 2015 og har i mellemtiden også arbejdet hos Haderslev Dyrehospital.

I alle tre jobs har jeg fungeret som en allround VSP på forskellige måder og med forskellige ansvarsområder. Det har til sammen gjort mig til en solid og pålidelig VSP, som trives i en travl hverdag og som kan have mange bolde i luften uden at tabe dem. Jeg kan arbejde selvstændigt og sammen med kolleger. Jeg er grundig og meget engageret. For mig er kvalitet, tryghed og faglighed det vigtigste i min hverdag og det sørger jeg for, vores klienter og patienter mærker til. Som VSP elsker jeg “allround” funktionen men holder jeg særligt meget af adfærdsrådgivning, kundepleje, ernæring og operationsassistance. Jeg er også ganske interesseret i både hunde, katte, kaniner og gnavere.

Kunne jeg frit vælge, søger jeg et job med allround funktion evt. med fokus på adfærd og/eller operationsassistance. Jeg søger job i en klinik, der vil udvikles sammen med sine medarbejdere. Til gengæld bidrager jeg med teamspirit, humor, højt humør og en ekstra hjælpende hånd til mine kolleger.

Hvis nogen står og mangler én som mig er I meget velkomne til at kontakte mig på 25 33 06 91 eller min chef Søren Hornbæk på 75 56 20 88.

Hav en god dag.