Dyrlægen på landet søger aut. veterinærsygeplejerske

Kære VSP – Vi mangler en dygtig, smilende og serviceminded kollega
Vil du være en del af vores team? Vi er en lille smådyrsklinik med beliggenhed mellem Ringsted og Haslev på Midtsjælland. Vores lille dedikerede team består af to dyrlæger, 1 VSP og forhåbentlig snart dig.

Vi er kendt som den lokale og trygge dyreklinik, hvor klienter mødes i øjenhøjde og med masser af hjerterum. På klinikken vægter vi høj faglighed, god service/ kommunikation og en nær relation til klient/patient meget højt.

Klinikken er ca. 70 m2 og består af reception/venteværelse, to konsultationsrum, røntgenrum, operationsrum med tandrøntgen samt et toilet/bad.

Vi har bl.a. digital røntgen, tandunit og tandrøntgen, ultralydsscanner, inhalationsanæstesi samt in-house lab.

Vores arbejdsdag er meget alsidig og det samme vil din blive. Vi har bl.a. en del tandpatienter og udfører også et bredt udsnit af medicinske og kirurgiske behandlinger. Større og avancerede operationspatienter henviser vi dog.

Vi søger en VSP, der kan lide hele paletten indenfor veterinærsygeplejen. Vi har brug for hjælp til arbejde i skranken, telefonpasning, modtage/hjemsende patienter, assistance ved operationer, laboratoriearbejde, varebestilling og daglig rengøring.

Har du særlig interesse for anæstesi og/eller tandbehandling er det bestemt et plus men intet krav.

Vi forsøger at spille hinanden bedre, og derfor forventer vi også en holdspiller med god teamånd. Vi har travlt men vi har det også rigtig sjovt – derfor ønsker vi, at du har et højt energiniveau, er initiativrig og har let til smil/latter.

Vi tilbyder en stilling på ca 32 timer. Stillingen er uden vagt og med tidlig weekend, da vi om fredagen lukker kl 14 ????

Vi vil være så glade for at modtage din ansøgning – og har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte os    k@dypl.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende til samtale.