Dyreklinikken Amagerbrogade søger Aut. Veterinærsygeplejerske

 

Da vores dygtige operationssygeplejerske har søgt nye udfordringer søger vi snarest en faglig stærk Aut. Veterinærsygeplejerske til at indgå i vores team af fire dyrlæger, to Aut. Veterinærsygeplejersker, en elev samt. Dyrlægestuderende.

 

Om klinikken

Klinikken er medlem af VetFamily og har eksisteret i 30 år og vores klientel består af loyale kunder, der har benyttet os i årevis. Det er derfor vigtigt at yde god service på et højt fagligt niveau og bevare den sunde relation til vores klienter.

På klinikken beskæftiger vi os primært med rutineoperationer, kirurgiske indgreb, udredning af medicinske patienter og har stor interesse for tandbehandlinger. Vi har moderne udstyr så som direkte digital røntgen, direkte digital tandrøntgen og fuldt IDEXX laboratorium.

Vi søger

Vi ser helst, at du har erfaring udover din elevtid – gerne fra operation – og har et solidt kendskab til anæstesi. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt og proaktivt på tværs af andre fagområder.

Vi vægter fagligt engagement, kreativitet, arbejdsomhed og et positivt livssyn højt. Samtidig er det vigtigt for os, at du er fleksibel, serviceminded og ikke mindst mødestabil.

Om stillingen

Du vil få selvstændige ansvarsområder, som du selv har indflydelse på efter dine interesser og færdighed, samtidig med at du indgår i teamet.

 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Anni Lollike eller Hanne Rauff Dahl på tlf. 32 55 38 47

Tiltrædelse er efter aftale og stillingen er som udgangspunkt 37 timer/uge, løn efter kvalifikationer og der indgår ingen aften/weekendvagter i stillingen.

Ansøgningen skal sendes til:

Dyreklinikken-amagerbrogade@vetnet.dk