Dyreklinik i Helsingør søger fuldtids aut. veterinærsygeplejerske

Fem stjernet Dyreklinik i Helsingør søger

fem stjernet autoriseret VSP med tandspeciale

 

 

Vi søger en fuldtids-medarbejder, der har evner og lyst til at være en del af vores ambitiøse dyreklinik og kan opfylde følgende krav:

 

 1. Du er autoriseret VSP med års erfaring, selvstændig og selvkørende.
 2. Du har uddannelse -eller har mod på at uddanne dig – indenfor odontologi.
 3. Du stiller høje krav til dig selv og din arbejdplads og du trives med at udfordre og udvikle dig selv.
 4. Hunde og katte er trygge og afslappede i dine hænder og du udstråler ro, autencitet og autoritet overfor både dyr og mennesker.
 5. Når du arbejder, kan du bedst lide at blive færdig med dét, du har gang i, inden du tager fat på noget nyt.
 6. Du er en haj til facebook, hjemmesider, instagram og nyhedsbreve og elsker at putte ting i et excel ark 😉
 7. Teknisk snilde er absolut et fortrin. Med andre ord, så løber du ikke skrigende bort, hvis du bliver bedt om at hente et LAN-kabel eller at gå ind for at tjekke netværksindstillingerne på en PC. 😉
 8. Når det brænder på, kan vi stole på dig og du stiller op for dit team.
 9. Hvis du ikke har så megen humor, så skal vi nok sørge for, at du får det. Vi griner rigtig meget i Arken.

 

Dyrlægehuset Arken er en flot, moderne og professionel dyreklinik, dyrehospital og dyretandklinik med udstyr og inventar, der sikrer behandlinger af allerhøjeste kvalitet. Klinikken ligger i Helsingør og har sin oprindelse tilbage i 1995.

 

Hvem er vi:

 • Vi er to dyrlæger på fuld tid, en autoriseret VSP og to VSP elever. Vi lægger stor vægt på faglighed og efteruddannelse og stræber hele tiden efter perfektion og optimering. Vi vægter journalisering samt kommunikation højt og går ikke på kompromis med kvaliteten.
 • Vi er omsorgsfulde og imødekommende behandlere, der rummer, lytter, favner, forklarer og forstår, samtidig med at vi bevarer en professionel og venlig distance.
 • Vi er en personale gruppe, der indbyrdes samarbejder, trives og kommunikerer, hvilket afstedkommer i en god og varm atmosfære, der med det samme fornemmes, når man træder ind ad døren
 • Og endelig er vi en innovativ “femstjernet” klinik, der hele tiden udvikles, tilrettes og forandres for at optimere forhold, for såvel klienter og patienter, som for personalet og eksterne forretnings relationer.

 

Vi er medlem af Vet Family og har siden maj 2017 tilbudt Aniplan til vore klienter. Vi har pt. 380 patienter på en sundhedsordning og der kommer dagligt nye til. Du kan læse mere om os på www.dyrlaegehusetarken.dk

 

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send os en ansøgning sammen med resultatet af en persontypetest, du finder her: https://www.jobindex.dk/persontypetest

Ansøgningen stiles til klinikkens ejer og chef, Else Langkilde på email: dyrlaegehusetarken@gmail.com

 

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal bare spørge efter Else. Tlf. 48476501.

 

Ansøgningsfrist er den 1.12.17 inden kl. 12. Vi planlægger at gennemføre samtalerne i løbet af december. Tiltrædelse 1. februar 2018.

 

Løn i henhold til overenskomst og kvalifikationer.