Barselsvikar søges til Dyrlægegårdens Dyreklinik

Aut. veterinærsygeplejerske søges til barselsvikariat

Barselsvikar søges til Dyrlægegårdens Dyreklinik, 30-37 timer.

Opstart: Jo før des bedre, men vi venter gerne på den rette til teamet. Mulighed for senere fastansættelse kan blive en realitet, da vi udvider.

Jobsamtaler afholdes løbende, derfor ingen ansøgningsfrist.

Hvem er du?

  • Du har smil på læben, er omsorgsfuld og har flair for god service.
  • Du er god til at samarbejde, men ej bange for selvstændige opgaver, har et godt overblik og sørger for den gode stemning holdes i top.
  • Har en faglig stolthed.

Jobbeskrivelse:

  • Vi arbejder med en hvis variation/rotation i vores opgaver, så det er godt hvis du er fleksibel og frisk på dette, men udgangspunktet for jobbeskrivelsen er dig og dine kompetencer/det du brænder! Så bygger vi jobbet op derfra.
  • Mulighederne er mange. F.eks. anæstesi, tænder, genoptræning, massage, laser, adfærd, laboratorie, receptionsarbejde, konsultationsarbejde, svømmetræning.

Geografi:

Klinikken ligger midt på Lolland med motorvej lige til klinikken. Så kommer du nordfra er du hurtigt på arbejde. Vi har kunder fra hele Lolland Falster og Sydsjælland.

Klinikken:

Klinikken hører sammen med Dyrlægehuset Nakskov, så derfor vil du få mange nye kollegaer og mulighed for god sparring på tværs af vores teams. Begge klinikker blev i 2020 overtaget af veterinærsygeplejersker, der har store ambitioner om at gøre tingene bedre på alle fronter og som ikke er bange for udvikling og at gøre det hele lidt anderledes, hvis det er det der skal til.

Klinikken er udstyret med bl.a. In house laboratorium, digital røntgen, tandrøntgen, tandunit, medicinsk laser, ultralydsscanner, waterwalker og svømmehal.

Kontakt:

Tag et kig på www.dyreklinik.nu og kontakt Rikke E. Klausen på 28571665 eller Sisse F. Stage på 28596009.

Ansøgning sendes til rikke@2040.dk

PS: vi søger også en fastansættelse til vores klinik, Dyrlægehuset Nakskov 😉