Autoriseret Veterinærsygeplejerske søges til Valby Dyreklinik

Vi søger en ekstra veterinærsygeplejerske på vores dyreklinik i Valby.
Du bliver en del af vores team på 17 dyrlæger, 8 veterinærsygeplejersker, 10 VSP’elever, 2 administrativ medarbejder samt 10 dyrlægestuderende. Du skal sammen med resten af teamet behandle indlagte og ambulante patienter, samt give klienten den bedste oplevelse under deres besøg hos os. Jobbet består af en bred vifte af veterinærsygeplejefaglige opgaver lige fra strukturering af dagens opgaver, behandling af patienter til servicering af klienter. Stillingen er vagtfri, men inkluderer weekendarbejde ca. en gang om måneden. Der kan forekomme dage, hvor arbejdet vil foregå på Birkerød Dyreklinik. Stillingen kan både være fuldtid eller deltid, dog minimum 25 timer.

VETGRUPPEN er en dansk kæde af dyreklinikker, hvor vi ønsker at give vores kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge samtidig med, at vi kan tilbyde specialiserede behandlingstilbud. Vi ønsker at tilbyde den fagligt bedste behandling hver eneste gang i tæt kontakt med klienten. For dig som kommende medarbejder betyder det rig mulighed for faglig og personlig udvikling under ordnede forhold. Vi tror på, at et stærkt socialt kollegaskab er væsentligt for en god og velfungerende hverdag.

Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik arbejder tæt sammen både om medarbejdere og patienter. Klinikkerne fungerer foruden almen smådyrspraksis også som vagt- og henvisningsklinikker. Klinikkerne har avanceret udstyr som f.eks. CT-scanner, endoskopiudstyr, laserkirurgi og ultralyd.

Vi forventer, at du:
• Er uddannet autoriseret Veterinærsygeplejerske
• Er fleksibel og løsningsorienteret
• Ønsker af natur at gøre en ekstra indsats for at løse opgaven endnu bedre
• Kan skabe struktur og bevare overblikket

Vi kan tilbyde dig:
• Et stærkt socialt fælleskab
• En spændende arbejdsplads i stor udvikling.
• Mulighed for at kunne påvirke dit eget arbejde.
• Indflydelse på egen efteruddannelse.
• En fleksible og ung arbejdsplads, hvor alt er muligt.

Tiltrædelsen hurtigst mulig, men vi venter gerne på den rette.
Send din ansøgning til mhs@vetgruppen.dk inden 30. september 2019. Jobsamtaler vil finde sted løbende.
Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Mia Hørdum Søderlund, Klinik Controller, på tlf. 24769895