AniCura Skovlunde Dyrehospital søger aut. veterinærsygeplejerske til fast stilling

Da vores søde og dygtige VSP snart går på barsel, og vi samtidig oplever et øget patientflow, søger vi en autoriseret veterinærsygeplejerske til en fast stilling på 30-37 timer efter aftale med ansættelse d. 1. marts 2021 eller snarest derefter. Stillingen er uden vagtforpligtelse.

Vi søger en glad og smilende person med godt humør – vi kan godt lide at have det sjovt og sætter socialt samvær højt.

Vi kan tilbyde en spændende og alsidig hverdag på et højt fagligt niveau i nyrenoverede omgivelser med moderne udstyr. Vi udfører alle operationer selv og får også en del henvisninger fra kollegaer på andre dyreklinikker. Derfor har efteruddannelse også en høj prioritet hos os.

I 2018 flyttede vi til vores flotte nybyggede Dyrehospital på 850 m2. Hospitalet har bl.a. selvstændig genoptræningsafdeling, tandbehandlingsafdeling, et stort laboratorie, ICU, og separate operationsstuer for bløddelskirurgi og ortopædkirurgi.

Du vil blive en del af et team på 5 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker og 1 veterinærsygeplejerskeelev. Derudover har vi 4 dyrlægestuderende og 3 eftermiddagspiger, der hjælper med rengøring og andet forefaldende arbejde.

Du kommer til at arbejde på skift i de forskellige funktioner i klinikken. Hos os er det sygeplejerskerne som gør klar til operation, anæsteserer, monitorerer, laver laboratorieprøver, renser tænder, tager tandrøntgen, optager røntgenbilleder, hjemsender patienter, varetager fodersalg og står for betjening i pet-shop. Vi forventer derfor også af dig, at du har erfaring og selvstændighed såvel på operationsstuen som i skranken. Det er vigtigt, at du er en teamplayer, som er god til at holde mange bolde i luften.

Vi glæder os meget til at lære dig bedre at kende og hjælpe dig godt til rette.

Skriv på vores mail: skovlunde@anicura.dk. Er der spørgsmål til noget, så ring endelig på tlf. 4491 9077 og snak med Pernille Hansen.

 

Vi laver løbende ansættelsessamtaler og har ansøgningsfrist den 1. februar 2021

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anicura Skovlunde Dyrehospital

Skovlunde Byvej 94A

2740 Skovlunde