Vi søger en FagVeterinærsygeplejerske i tandbehandling eller en nyere uddannet veterinærsygeplejerske.

Er du den slags menneske, der gerne kravler på alle 4 for at kysse en lille ny hvalp på snuden? Så er det dig vi søger!

Lad mig fortælle dig om dit nye fantastiske job:

Tro det eller ej, der findes et job hvor kæledyrene og dyreforældrene elsker at besøge dig, gør hvad du siger, og værdsætter dit arbejde og din kærlighed til deres kæledyr. I dette paradis er alle medarbejdere top trænede og servicemindede, inklusiv dig selv. Medarbejderne nyder hinandens selskab og stoler fuldt på hinanden, da klinikkens medarbejdere altid er enige om hvordan problemer, behandlinger og sygdomme skal håndteres. Alle konsultationer kræver tidsbestillinger og der vil kun sjældent være akut syge dyr der kommer ind fra gaden. Når du går hjem fra arbejde kan du lægge ansvaret fra dig, da du aldrig vil have nattevagter. Det giver mere tid til dig og dem derhjemme. Evt. overarbejde afspadseres, så du også har tid til at slappe af og altid er frisk på en ny dags arbejde.

Frederiksberg Dyreklinik & Spa fungerer i det daglige, som jeg har beskrevet ovenfor og vores klinik ligger i hjertet af Frederiksberg, i København.

Vi har brug for DIG og du fortjener det job du har arbejdet så hårdt for at få!

Et job hos os kræver noget specielt og det er ikke noget alle er egnet til. Jobbet vil derfor indeholde en del oplæring og kræver åbenhed overfor nytænkning. Vi håber at du vil elske dit job, lige så meget som vi gør, så du har lyst til at være i vores team i mange år fremover.

Hvis du har hjernen og hjertet på rette sted, så skriv en ansøgning til os.

Vi håber at du tidligere har arbejdet frivilligt på et dyreinternat, vi ser også gerne, at du tidligere har arbejdet i et servicefag, hvor du har haft tæt kundekontakt, f.eks. som matas-pige, tjener eller som telefonsælger. Vi tilbyder et fuldtidsjob.

Vi vil gerne vide mest muligt om dig, så send os en ansøgning pr. brev med CV, karakterblad fra dit studie, dine anbefalinger og et foto. Vi vil desuden bede dig beskrive dig selv med 3 ord og udfylde persontypetesten på jobindex.dk, samt vedhæfte resultatet med din ansøgning.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 01.07.17. Hvis du bliver færdiguddannet inden for de næste 3 mdr. vil du også have mulighed for at søge jobbet. Vi venter nemlig gerne på den rette. Inden da er du meget velkommen til at læse mere om vores klinik på frederiksbergdyreklinik.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh dyrlæge Sabine Förderer

Ansøgningen sendes til: Att: Job Frederiksberg Dyreklinik & Spa Falstersvej 9 stth 2000 Frederiksberg Tlf: 70259008 Info@frederiksbergdyreklinik.dk