Mindre dyreklinik på Djursland søger veterinærsygeplejerske til barselsvikariat

Da vores nuværende veterinærsygeplejerske, er i lykkelige omstændigheder, søger vi en dygtig og moden barselsvikar for hende.

Vi er en mindre dyreklinik beliggende i Allingåbro på Djursland, blot 15 min. fra Randers og 30 min. fra Århus. Det er en blandet praksis, hvilket betyder at der også vil være opgaver tilknyttet landdelen. Dette kan fx være gødningsundersøgelser og mælkeprøver. Det er derfor en fordel, men ikke et absolut krav, hvis du allerede kommer fra en blandet praksis, så du har erfaring med at udfører disse opgaver, og kan tage imod opkald fra landmændene.

Du vil komme til at indgå, i et lille, men rigtig godt team, bestående at 4 dyrlæger, 1 klinikassistent og 1 sekretær. Vi lægger stor vægt på en god og humoristisk omgangstone, og et godt dagligt arbejdsmiljø.

På trods af, at vi er en forholdsvis lille klinik, rummer vi en del moderne udstyr, hvor der især er mulighed for at udvikle sig indenfor tænder.

Dine arbejdsopgaver, vil også være en del administrativt arbejde, så du skal være ferm til at bruge en computer, og gerne superbruger af VetVision.

Stillingen er på fuld tid, og tidsbegrænset til ca. 1 år. Tiltrædelse snarest muligt.
Der vil blive afholdt samtaler, efterhånden som kvalificerede ansøgninger kommer ind.

Spørgsmål kan rettes til Janne S. Blankholm på tlf. 86481414
Ansøgning kan sendes til Klinik@nddl.dk