Vil du overtage mit job?

Da jeg er en af de ”gamle” sygeplejersker i praksis og har fået en ide om at prøve andre grene af faget af, så efterlader jeg nu mine fantastiske kollegaer og chefer med en ledig stilling…

Hvis du har mod på at overtage mit job, så kan jeg godt garantere dig, at du får en god arbejdsplads sammen med 4 skønne og dygtige vsp’er og 6 fantastiske dyrlæger. Jeg har de sidste ca. 10 år haft fornøjelsen af de sødeste kollegaer, og det er altså uanset om det er mandag morgen, og der er dødtravlt på klinikken, eller om det er lørdag aften til årsmødet, hvor vi alle sammen deltager. Der er altid en god stemning, da det prioriteres lige så højt som det faglige niveau.

Din stilling bliver på ca. 25 timer ugentligt undtaget ferieperioder, hvor der er flere timer. Jeg har lørdagsvagt (kl.8-12) ca. 3 gange på et år.

Klinikken er et nybygget dyrehospital, hvor vi laver ”alt det sædvanlige” herunder også henvisninger fra omkringliggende mindre klinikker. Vi laver bl.a. cruciatum rupturer og patella luxationer, så hvis du har erfaring med eller interesse for genoptræning, vil det være super. Hvis du har lyst til efteruddannelse, så tøv ikke med at sige til. Mine chefer prioriterer efteruddannelse og kurser højt, så der er alle muligheder for at blive klogere.

Vi er en klinik der går højt op i anæstesi og smertebehandling. Det har gjort, at vi udelukkende benytter TIVA og kører langt de fleste patienter på respirator. Det kræver måske noget oplæring, men det skal mine kollegaer nok hjælpe med.

Vi har et nyt inhouse laboratorium med Idexx maskiner, ligesom vi netop har etableret et nyt rum, kun til tandbehandlinger. Vi har selvfølgelig også tandrøntgen og digital røntgen.

Herudover har vi selvfølgelig et receptionsområde, der skal bemandes. Vi skifter til Tang i sensommeren, så det er en fordel, hvis du kender til dette. Vi sygeplejersker har fordelt dagene, så vi har dage i hhv. receptionen eller operationen. Det giver en god overskuelig dagligdag. Du skal ikke gøre rent, da der er rengøring af klinikken efter lukketid, og vi har også eftermiddagspiger ansat, der kommer og giver en hånd med det forefaldne i løbet af dagen. Men med det nævnt, så giver vi alle en hånd med til det hele, når tingene brænder på.

Som du forhåbentlig kan læse, så kan man næsten ikke finde et bedre sted at slå sine folder i praksis. Så måske du har lyst til at komme fordi og hilse på dine kommende kollegaer, eller måske har du spørgsmål til stillingen? Så ring til Flemming på 59 43 73 67 (han har fri om torsdagen) Ansøgning og CV sendes til dit@dyrehospital.net

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.dyrehospital.net, du kan se lidt fra hverdagen på facebook https://www.facebook.com/HolbaekDyrehospital/ eller på Instagram holbaekdyrehospital – fik jeg nævnt, at det er mig der administrerer disse ting, så det kan også blive dit ansvarsområde.

Ansøgningsfristen er d. 1.7.17